Pluspunten
Briljante en bovenal supersnelle service van dit bedrijf. Op zondag een set cilinders besteld en notabene maandagavond al in huis. Na montage bleek dat 1 cilinder (door een verkeerde inschatting mijnerzijds) te ver uit de deur stak. Even gebeld naar Veiligheids-sloten.nl en werd uitermate vriendelijk en service gericht te woord gestaan. Meteen de betreffende cilinder (gratis!) op de post gedaan (dinsdagavond) en per ommegaande hebben ze me een andere cilinder opgestuurd die donderdagochtend bij de post zat. Kortom perfecte service. Volgende keer dat ik iets nodig heb, bestel ik er weer!
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering
Pluspunten
Goed advies, snelle levering, site is duidelijk
Pluspunten
Groot assortiment, slot is makkelijk te bestellen en je kunt makkelijk extra sleutels meej bestellen en alles tegen een nette prijs. Alles netjes geleverd, conform afspraak. En regelmatig status updates.
VerbeterpuntenBestelling plaatsen was wat onduidelijk en daardoor kon ik een bestelling plaatsen zonder dat er een afleveradres opgegeven moest worden. Daar klopt iets niet in de flow. Netjes opgelost via de mail daarna.
Pluspunten
Snelle levering, en zending goed te traceren.
Pluspunten
snelle afhandeling
Pluspunten
Geweldige proffessionele service, goed bereikbaar, verbluffende en overzichtlijke site en last but not least super snelle verzending
VerbeterpuntenGeen, ga zo door
Pluspunten
Goede service! Snelle levering. Vriendelijk personeel
Pluspunten
Perfecte service en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, nette prijzen. Zeer veel keus. Ook na een foutje bij de levering snel contact en is het kosteloos opgelost
Pluspunten
Alles zeer snel afgehandeld en afgeleverd. Alles was compleet en na een snelle zelfinstallatie van de veiligheidscilinders werkte alles naar behoren. Top!
Pluspunten
Super snelle levering, hoogwaardige producten en gebruiksvriendelijke site!
Pluspunten
snelle levering, ook bij bestelling op zondag de volgende dag in huis
Pluspunten
snel en correcte afwikkeling. onlangs per ongeluk twee keer betaald, nog dezelfde dag gecorrigeerd. prima dus
Pluspunten
Snelle levering, scherpe prijs/kwaliteit
Pluspunten
heldere website en je krijgt wat je ziet
Pluspunten
goed geregeld. Goede aflevering
Pluspunten
Pluspunten
Duidelijke site Snelle correcte levering, top!!
Pluspunten
Snelle levering, spullen goed verpakt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Nadat ik in eerste instantie niet tevreden was, hebben ze mijn probleem uitstekend opgelost. Dus een warme douche voor vieligheidssloten.nl Snelle levering O.K.
VerbeterpuntenHet afleveren van het paket werd om 10.30h bij de buren aangeboden ( ik was niet thuis) en zij maken om die tijd geen deur meer open. Ik vind het om die tijd te laat om een pakket af te leveren, ik telefoneer om die tijd niet meer met een onbekende. De tweede levering kwam met post.nl en was in de normale dag uren, dat is voor mij veel prettiger.
Pluspunten
snelle service en levering
Verbeterpuntenalles ging goed. Moeilijk dus. Ha ha.
Pluspunten
deskundig, vriendelijk en zeer snel!!
Verbeterpuntenzo door gaan!!
Pluspunten
Duidelijke website met uitleg voor de leek, zoals ik. Bij andere websites kwam ik er niet uit wat ik moest aanschaffen. Hier wel. Snelle levering ook nog eens.
VerbeterpuntenAlles prima