Pluspunten
Alles perfect geregeld. Op tijd aangeleverd.
Pluspunten
Goede producten, snel en fijn telefonisch contact, snelle bezorging, zowel producten als extra producten.
Pluspunten
Prima Internet Bedrijf
Pluspunten
Gewoon goed en klantgericht.
Pluspunten
Veiligheids-sloten heeft voor iedere deur het juiste slot die voldoet aan alle veiligheid normen daarbij voor de juiste prijs. Ook het deurbeslag is in alle uitvoeringen te krijgen voor de juiste prijs. Gr, Bart
Pluspunten
Super snelle afhandeling en zeer scherpe prijs. snel werkende website met goede betaal mogelijkheden.
Pluspunten
Vriendelijk personeel en zeer snelle leverring
Pluspunten
Goed, snel en voor de juiste prijs!
Pluspunten
Prima service en kwaliteit
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering.
Pluspunten
mijn ervaring is een zeer snelle levering met een goede en nette verpakking, en een complete inhoud, de sleutels zien er goed uit en de kleur keuze is ook een mooie optie, de bijgeleverde handleiding is compleet en goed opgezet. de sloten werken zoals verwacht prima en zijn makkelijk te installeren.
Pluspunten
Snelle levering, goede service, er wordt goed meegedacht met bestellingen, vragen e.d. Echt een aanrader
Pluspunten
Keurige service! Vriendelijk personeel zowel op de chatfunctie als telefonisch. Snelle levering, keurig verpakt en prima prijzen.
Pluspunten
Dit is zeker beste webwinkel waar ik ooit iets online gekocht heb. Ze weten precies hoe ze hun klanten tevreden houden en zijn 100% pro's . Blijf maar zou en hou uw webwinkel zo simpel mogelijk. Bravo
Pluspunten
Wat een prima klantenservice!
Pluspunten
Ja, snel geleverd, luisterde naar ( mijzelf gecreëerde) problemen en loste ze op. Snel omgeruild. Prijsverschil terugbetaald. Probleemloos. Top!
Pluspunten
Vakkundig advies gekregen bij vragen vooraf aan aankoop via chatfunctie. Levering de volgende dag en kwaliteit zoals verwacht.
Pluspunten
Super goed en snel , en probleem van onze kant direct opgelost !!
Pluspunten
Was niet helemaal duidelijk welk type voordeurbeslag (draairichting) moest bestellen. Een chat was voldoende om mijn bestelling te corrigeren. En helemaal goed en zeer snel ontvangen. Was zelfs een avond levering wat super was
Pluspunten
Goede service en goede kwaliteit en snelle levering
Pluspunten
Perfecte service toen er iets mis ging met bezorging