Pluspunten
Snel, duidelijk, voordelig
Pluspunten
alles goed voor elkaar
Verbeterpuntende eerste bezorging was in plaats van tussen 18.00 uur en 10.00 uur pas om 11.27.ik had dat niet verwacht dus ik ging naar bed.de tweede bezorging ging goed zo rond 20.00 uur.
Pluspunten
snelle levering. Thankx! redelijk goede website
VerbeterpuntenEen ander marketingbedrijf in de hand nemen. Een enquête versturen nadat de klant alleen maar betaald heeft en nog niet geleverd heeft gekregen, is naar mijn mening dom. Echter waarschijnlijk wel marktconform. Ik heb het bij een andere webwinkel ook al meegemaakt. En nu maar hopen dat het bedrijf een goede overeenkomst met KiyOh heeft gesloten!
Pluspunten
Snelle en correcte levering!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
goed advies, snel, goede prijs/merkartikelen. levering via PostNL met tracking.
VerbeterpuntenHebben nog meer artikelen, maar die staan niet op de site, bijv. AXA kort-schilden = zeker zo interessant.
Pluspunten
goede uitleg Nette levering
VerbeterpuntenNaar mijn meening geen
Pluspunten
snelle verwerking
Verbeterpuntenpakketje ging niet door de brievenbus,daarom alsnog afhalen bij postkantoor
Pluspunten
Duidelijke website, goede informatie. Bestellen is eenvoudig. Snelle levering.
VerbeterpuntenBij een bepaald type cilinders kun je ipv 7 maar 6 cilinders opgeven, terwijl er verwezen wordt naar een pagina waarop 7 cilinders te bestellen zijn.
Pluspunten
Snelle service en oplossingsgericht
Pluspunten
Goed advies via chat!!
VerbeterpuntenBeloofde extra sleutel bij like Facebookpagina niet meegekomen. Wordt vast in orde gemaakt.
Pluspunten
goede klantenservice, met kundige medewerkers en snelle reactietijd, snelle levering en nadat er iets bij PostNL fout gegaan was, heeft het bedrijf veel moeite voor ons gedaan en ons verzekerd dat de sloten die we besteld hadden op tijd binnen waren. perfect!
Pluspunten
Geweldige service! Ik had in mijn bestelling een foutje gemaakt en werd daarop door het bedrijf gebeld (!!!) met de vraag of ik mijn bestelling wel goed had ingevuld...!!! Het bedrijf heeft daarop mijn bestelling gecorrigeerd en omdat ik nu wat goedkoper uit was het teveel betaalde bedrag meteen teruggestort!
Pluspunten
alles keurig geleverd
Pluspunten
- Webshop zeer duidelijk, met goede tekst, tekeningen en Video's - Veel keuze van betalingsmogelijkheden, ben zelf een aanhanger van AfterPay - hele aankoop cyclus via web goed voor elkaar!
Pluspunten
Super snelle levering ! zaterdagmiddag besteld, s 'avonds al in huis.
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering en goede verzendinformatie. De extra afstandsbediening die men over het hoofd had gezien werd gelijk nagezonden.
Pluspunten
mogelijk om tot laat in de avond te bestellen, volgende dag toch je spullen in huis, dit allemaal tegen een gunstig tarief
Verbeterpuntenkoeriers dienst bezorgde de spullen om 22.45 uur in de avond, een beetje aan de late kant :-)
Geachte heer/ mervouw, Wat vervelend dat onze bezorgdienst uw bestelling zo laat heeft afgeleverd. Hiervoor onze excuses. Hartelijke groet, Team Veiligheids-Sloten.nl
Pluspunten
Duidelijke website, grote keuze uit kwalitetsproducten in allerlei prijsklassen.
VerbeterpuntenNa een aanvankelijke teleurstelling van een te late levering aangenaam verrast door de benadering van de aftersalesafdeling. Na een telefonisch onderhoud ontving ik direct mijn geld retour. Klasse. Een aanbeveling is wel om een soort track and trace-service te realiseren waardoor de klant beter op de hoogte is van het ,omtrent van de levering.
Pluspunten
Goede prijs voor een kwaliteitsproduct. Levering volgens goede en inzichtelijke voorwaarden. Prima bestelmodule voor de diverse optie bij bijvoorbeeld meerdere sloten met dezelfde sleutel
VerbeterpuntenGeen,............. houden zo !
Pluspunten
Keurig te woord gestaan.Vraag netjes beaantwoord.Niets dan lof.
Pluspunten
Duidelijk site !!! Ook duidelijk in het opmeten van de te vervangen cilinder. Dit in tegenstelling van de concurrenten.
VerbeterpuntenGa zo door !!!
Pluspunten
Heldere website om verschillende bestellingen door te geven. Telefonisch goed bereikbaar voor vragen.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Makkelijk te bestellen. Goede service,we werden gebeld omdat de levertijd was veranderd super goed.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Duidelijke website. Gunstige prijzen. Mogelijkheid tot overleg tijdens on-line winkelen. Snelle levering.
VerbeterpuntenGeen.