Pluspunten
Snelle levering, besteld en andere dag bezorgd !!!
Pluspunten
Goede website, duidelijke informatie, scherp geprijsd.
Pluspunten
Fantastische service en supersnelle levering! Werd zeer goed geholpen via de Chat optie op de site. Om 23:30 bestelling geplaatst, waarna deze de volgende morgen werd verzonden.
Pluspunten
Erg snelle reactie en levering.
Pluspunten
Snelle en correcte levering en service.
VerbeterpuntenDe koerier moet iets beter op zijn tijd letten. Hij had zich overegens hiervoor verontschuldigd.
Pluspunten
's Middags besteld en de volgende dag al in huis en zoals verwacht. Product was ook wat ik verwacht had. Prima dus!
Pluspunten
Pluspunten
Ruim assortiment. Voordelige prijzen. Goede informatie door mogelijkheid van chatten. Zeer snelle levering.
Pluspunten
Snelle en correcte aflevering van het bestelde. De website is duidelijk en de producten worden tegen een scherpe prijs aangeboden.
Pluspunten
Snelle reactie op vragen. Snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, prima geholpen top!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Accuraat, kundig, goede chatservice en eerlijk
VerbeterpuntenNiet van toepassing
Pluspunten
Ruime keuze in de cilindersloten en snelle levering welke volg baar was.
VerbeterpuntenDe anti kerntrek cilinder bestendigheid laten zien in promotie filmpje.
Pluspunten
zeer snelle levering en alles duidelijk!
Pluspunten
De postzak was niet de maandag meegegaan. Er wordt dinsdag gebeld dat het pakket of met een koerier gebracht kon worden en anders kwam het woensdag. Ik had geen haast dus werd het woensdag. Zeer prettig dat er gebeld is en ik de keuze had.
Pluspunten
Snel,correct en veel informatie.
Verbeterpuntenkan ze niet bedenken
Pluspunten
Snel en punctueel
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Supersnelle service! PostNL was vergeten ons pakket op te halen. We werden gebeld of ze het meteen met een koerier konden sturen zodat het toch dezelfde avond binnen was! Wat een top service!!! Hiermee onderscheid je je van anderen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
gewoon keurig gekregen wat ik verwacht had Goed!
Pluspunten
Snelle en goede service
Pluspunten
Snelle levering, telefonisch contact vanuit bedrijf omdat ik mijn adres niet volledig had ingevuld. In dat telefoonbericht (12:00) kreeg ik te horen dat de bestelling tussen 18:00-22:00 thuisgebracht werd. Om 17:30 lag het pakketje op de keukentafel.
Pluspunten
Zeer goede snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Probleemloze afhandeling, Perfecte aflevering zeker wat betreft track and trace.