Pluspunten
'S avonds ge-appt voor advies. Direct en adequaat antwoord. Na wat heen en weer appen meteen besteld en betaald om 21.00. Volgende dag om ca. 20.30 geleverd conform bestelling. Ging allemaal heel vlot en plezierig.
VerbeterpuntenGeen, zou niet weten wat beter kan. Alles top!!
Pluspunten
snelle levering, goede telefonische hulp, oplossings- gericht
Pluspunten
Duidelijke website. Zeer snelle levering, netjes verpakt. TOP..
Pluspunten
Snelle levering, scherpe prijzen
Pluspunten
100 % positief !
Pluspunten
Scherpe prijs, goede en snelle levering
Pluspunten
Prima service, overzichtelijk, duidelijk!
VerbeterpuntenKeep up the good work!!
Pluspunten
Telefonisch vriendelijk Goede fouthandeling
VerbeterpuntenControle bij uitlevering
Pluspunten
Perfecte service, vandaag besteld, morgen in huis. Er wordt direct gereageerd op jeen vraag. Website heel duidelijk en informatief. Iedere amateur kzn met dr info nu zdlf zijn slott vervsngen! Het prijsbeleid zou wel transparanter mogen. Gaat het om korting op adviesprijzen of om een vergelijking met andere bedrijven? Maak er geen Action van, dal verwacht niemand die dit spul koopt!
VerbeterpuntenZie de tekdt links
Pluspunten
Prima service Er wordt meegedacht over wat de beste oplossing voor jou is Snelle afhandeling
Pluspunten
Snel! Goede service. Klein foutje van levering werd direct gecorrigeerd.
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs product
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt en duidelijke website.
Pluspunten
Snelle service en correct
VerbeterpuntenWebsite aanpassen m.b.t. paniekfunctie en draaikolk van cilinders
Pluspunten
Goed advies en snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
VerbeterpuntenSlot pastte niet..lastig juiste maat te kiezen online
Geachte heer/ mevrouw, Wat vervelend dat u moeite heeft met het kiezen van het juiste slot (Beslag in uw geval). U kunt aan de linkerzijde van de pagina de gewenste afmetingen ingeven. Op deze wijze tonen wij enkel het beslag dat overeen komt met uw gewenste afmetingen! U kunt binnen 30 dagen na uw aankoop uw beslag kosteloos aan ons retourneren. Hartelijke groet, Team Veiligheids-Sloten.nl
Pluspunten
Zeer correcte levering. Bestellen voor tijd en bezorging volgende avond tussen 18-22 uur..met koerier.. Top! het was niet duidelijk welk type slot ik nodig had..niet te zien in de fotos...gechat met medewerker en die heeft na het plaatsen correct mijn bestelling aangepast aan mijn type deur. Helemaal goed!
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Duidelijke website en makkelijke manier van bestellen. Na bestelling zijn de artikelen de volgende werkdag keurig bezorgd via PostNL.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs, chat mogelijkheid