Pluspunten
vlotte en correcte levering
VerbeterpuntenAls dagschoot omgezet moet worden, dan niet laten in deursluiting R/L
Pluspunten
Pluspunten
Duidelijke site, makkelijk het juiste slot en aantallen te kiezen.
Pluspunten
Prima website, zeer snelle levering.
Pluspunten
Overzichtelijke site, nette prijzen en zeer correct levering. Zondag besteld, dinsdag in huis en 10 minuten later 4 cilinders vervangen.
Pluspunten
Vakkennis, flexibiliteit in samenstelling onderdelen, meedenken met de klant.
Verbeterpuntenbij voordeur wat meer representatieve bedrijfsaanduiding
Pluspunten
Super service. Nadat de bestelde cilinders problemen gaven in de meerpuntssluitingen moesten ze aangepast worden. Tijdelijk hagelnieuwe cilinders in bruikleen gekregen en kon de andere kosteloos opsturen. Na 1 week mijn eigen cilinders terug gekregen. Alles is soepel en snel verlopen. Top gedaan. Ga zo door.
VerbeterpuntenHeb ik nog niet kunnen vinden. Hooguit meer parkeerplaatsen voor de deur maar daar kunnen ze zelf niets aan doen. Hihi
Pluspunten
Everthing delivered as advertised great service and the price cannot be bettered.
Pluspunten
Persoonlijke aanpak, duidelijke website, maar ook aanspreekbaar via de telefoon of mail. Ruim assortiment en snelle levertijd of bij langere levertijd wordt je goed op de hoogte gehouden.
Verbeterpunten-
Pluspunten
was erg vlotte bezorging en zeer goede survice
Pluspunten
Goed advies en snelle levering!
Pluspunten
Snelle levering. Klanten worden goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de order.
Pluspunten
goede service. Levering was incompleet, hierover gebeld en de dag erna lag het ontbrekende deel in de brievenbus.
Pluspunten
Ik had zelf het product op de verkeerde wijzen besteld, waardoor het cilinder niet pasten, gelukkig kon ik dezelfde dag nog langsrijden en was het binnen 10 minuten verwisseld en vervolgens toen ik thuis kwam paste de cilinder perfect! Dank heren ;-)
VerbeterpuntenNiks tot nu toe
Pluspunten
Zeer snelle levering uitstekend
Pluspunten
overzichtelijke website waarbij je makkelijk de juiste maat kunt bestellen, daarnaast ook goede online chatservice en duidelijke filmpjes. de bestelde cilinders met pushfunctie en kerntrekbeslag waren de volgende dag al in huis. producten zien er robuust uit en dat alleen al geeft een extra gevoel voor veiligheid
Verbeterpuntenik vind het aantal sleutels (5) bij 3 bestelde cilinders echt te karig.
Pluspunten
Duidelijke site, evt. Uitgebreide uitleg als je wat over een detail van het product wil weten. In mijn geval heb ik daar beter mijn keus mee kunnen bepalen.
Pluspunten
Bestelling gedaan en betaald. 4 cilinders plus 2 x veiligheidsbeslag, de cilinders bleken te lang, maar keurig omgeruild voor de juiste maat. Jammer dat alles niet gelijk paste. Wel goede service omtrent het omruilen en de verzending.
Pluspunten
Snelle en correcte levering. .
Pluspunten
zeer snelle en corecte service voor een redelijke prijs
Pluspunten
Klantvriendelijk en snel
Pluspunten
Alles volgens afspraak
Pluspunten
snelle nette levering