Pluspunten
Zeer snelle levering. Goede informatie via chatcontact!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Klantvriedelijk, snelle levering en het chatten via de website zijn pluspunten.
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
Pluspunten
Zeer snelle levering. Een klein defect aan een sleutel werd kosteloos en nog dezelfde dag opgelost. Goede service
Pluspunten
Snelle levering, duidelijk keuzen op de website.
Pluspunten
Supersnelle levering en zeer goede informatie over de status van je bestelling.
VerbeterpuntenDe cilinders die ik had gekocht zaten wat slordig bij elkaar in doosjes gepropt. Een wat nettere levering van het bestelde komt betrouwbaarder over. Nu krijg je het idee (zal wel niet zo zijn hoor, maar toch) dat ze al eens gebruikt waren...
Geachte heer/ mevrouw, Wat vervelend dat u dit als 'slordig' ervaart. Uw cilinders zijn op maat voor u vervaardigd. Om te voorkomen dat de cilinders gaan schuiven/ sleutels gaan 'rammelen', vullen wij de cilinderverpakking met (biologisch afbreekbare) schuimpjes. Wij begrijpen dat dit er wellicht niet zo mooi uit ziet, maar het is met zorg ingepakt. Hartelijke groet,
Pluspunten
Heldere site, bestellen gaat eenvoudig. Je wordt vriendelijk te woord gestaan bij telefonisch contact.
Pluspunten
De uitleg over de sloten tijdens de chat, en tevens een goede product kennis,
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Goed BV , zeer behulpzaam bij kiezen van juiste slot en afmeting. Goede verpakking en snelle verzending. Antwoorden super snel op email . Er is kleine probleem geweest met slot bouten maar ik neem ze niets kwalijk , dat kan iedereen overkomen en trouwens ze hebben meteen opgelost . Aanrader !!!
VerbeterpuntenHou maar zo :-)
Pluspunten
Snelle levering Duidelijke site
Pluspunten
duidelijke website. goed produkt. snelle levering.
Pluspunten
Goede informatie en goede uitleg over product. Duidelijkheid en kennis.
Pluspunten
Helemaal top
VerbeterpuntenEigenlijk niets
Pluspunten
Duidelijke site, goede uitleg op site ook via filmpjes, snelle verzending en scherpe prijs.
Pluspunten
Zeer snel en een duidelijke sit
Pluspunten
hele snelle correcte service goede en betaalbare producten
Verbeterpuntenik zou er nu geen weten
Pluspunten
Via chat vragen gesteld en keurig antwoord gekregen over SKG3 cilinders
VerbeterpuntenGeen, gewoon zo doorgaan. Keurig track&trace in de mail
Pluspunten
Duidelijke website. Genoeg keuze. heldere instructies over opmeten en plaatsen van de sloten.
Pluspunten
Duidelijk informatieve website en snelle afhandeling van bestelling !
VerbeterpuntenMinpunt: bij 2 sloten maar 5 sleutels i.p.v. 6 vindt dit kinderachtige manier van zakendoen !
Geachte heer, Bedankt voor uw review. M&C probeert deze SKG*** cilinders zo goedkoop mogelijk op de markt te zetten. De reden waarom dit mogelijk is, is onder andere door dit sleutelbeleid. Standaard 3 sleutels per cilinders (bij meerdere gelijk sluitende cilinders) is vaak overbodig. Wij kunnen echter geen invloed uitoefenen op het sleutelbeleid van M&C en betreuren het feit dat u dit als een 'kinderachtige manier van zakendoen' ziet. Wij hopen dat u desalniettemin tevreden bent over onze service en aangeboden producten. Hartelijke groet, Team Veiligheids-Sloten.nl
Pluspunten
No nonsense gewoon leveren wat je besteld. HEERLIJK!
Pluspunten
Door de telefoon hele goede vriendelijke en vakkundige uitleg over de door mij gestelde vragen.
VerbeterpuntenKan ik nu niets over melden, alleen ga zo door!
Pluspunten
hele goede website waar je goed hetgeen je nodig hebt kan vinden. Snelle levering conform afspraak.
Verbeterpuntenniet gevonden
Pluspunten
Gewoon ouderwets goed.