Pluspunten
Zeer servicegericht, hulpvaardig en snelle levertijd.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Heldere uitleg over welke slot je moet hebben. Snelle levering.
VerbeterpuntenWas fijn geweest als bij afrekening er een herinnering gegeven werd dat bij liken van de Facebook je een extra sleutel krijgt. Dat ben ik vergeten terwijl dat precies de reden was dat ik bij dit bedrijf de cilinder had besteld :(.
Beste Hanna, Wat vervelend dat je deze actie over het hoofd hebt gezien! Wij gaan kijken of dit duidelijker kunnen vermelden. Wil je zo vriendelijk zijn een kopie van het certificaat te mailen? Wij zullen je zo spoedig mogelijk de extra sleutel alsnog nazenden. Heb je nog een voorkeur voor de kleur van deze sleutel? Hartelijke groet, Team Veiligheids-Sloten.nl
Pluspunten
Fijne site om wat te kopen . Snelle levering . Kwaliteit zeer goed .
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede aftersale na meetfout van mij mbt lengte cilinder, goed te woord gestaan en van advies voorzien
Pluspunten
Super snelle levering , erg vriendelijk en lossen direct dingen op voor de klant
Pluspunten
Duidelijke site, snelle service
VerbeterpuntenGeen idee, misschien uitbreiden van de keus?
Pluspunten
Goede service snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering en afterparty mogelijk!
Pluspunten
Prima afhandeling van de online bestellingen,en via de telefoon ook een uitstekende uitleg over de produkten. En zeer belangrijk is dat men zeer vriendelijk is!!!!! Ik zal dan ook mijn kennissen en vrienden u dan ook aanbevelen.
Pluspunten
- Overzichtelijke site - Snelle levering - Ruim assortiment - Track & Trace
VerbeterpuntenGa vooral zo door, jullie zijn lekker bezig.
Pluspunten
Snelle service binnen een dag producten binnen
Pluspunten
Telefonisch contact gehad over de te benodigde materialen. Duidelijk en goed advies. Na bestellen materielen volgende dag alles in huis.
Pluspunten
Duidelijke website vriendelijk en duidelijk contact. bereidheid om mee te denken.
Pluspunten
vlotte service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Site is zeer duidelijk en goed Telefonisch perfecte ondersteuning Levering perfect en zeer snel Gratis terug stuur optie
Pluspunten
Snelle levering en goede service. Ik bedacht me dat ik een bepaalde maat niet helemaal goed had ingevuld en toen even opgebeld end dit werd direct nog veranderd.
Pluspunten
goede service door nog even telefonisch contact op te nemen over de (snelle) levering
Pluspunten
Alles gemakkelijk te bestellen. Snel geleverd. Alles Correct.
Pluspunten
snel en vakkundig geadviseerd; binnen 24 uur geleverd KLASSE
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs/kwaliteit
Pluspunten
Goede kwaliteit die snel geleverd wordt en ook een goede service
VerbeterpuntenIk zou geen verbeterpunten kunnen bedenken.
Pluspunten
Goede klanten service en snelle levering!