Pluspunten
Duidelijke site, Uitgebreid assortiment, Prijs / kwaliteitverhouding, Kennis en kunde, Chat mogelijkheid.
VerbeterpuntenWeinig, misschien iets met weekaanbiedingen of winstpakkers.
Pluspunten
Goed advies, snelle levering, goede aftersales.
Pluspunten
Tijdens mijn bestelling een live-chat gehad met een van de medewerkers. Kreeg waardevolle adviezen van Thomas waarbij ik de indruk kreeg dat een tevreden klant belangrijker is dan wat extra omzet.
VerbeterpuntenPrima. Ga zo door.
Pluspunten
Uitstekende website; duidelijk met ruime informatie. Snelle en goede levering van de producten.
Verbeterpunteneigenlijk geen....
Pluspunten
Snelle levering, goede uitleg op de site, ruime keuze.
Pluspunten
Correcte uitlevering conform afspraak. Goede telefonische 'productinformatie.
Pluspunten
Verbeterpuntenaktie op facebook komt niet zo goed door maar zal best wel worden opgelost.
Pluspunten
snelle verzending,leuk is ook dat je een extra sleutel krijgt als je ze liked op facebook.goeie actie!!!
Pluspunten
Zeer snelle reacties, goed advies en snelle levering
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
Pluspunten
Zeer goede service zowel aan de telefoon als hulp en zeer vlotte afhandeling van de verzending, en website ziet er duidelijk en overzichtelijk uit.
Pluspunten
duidelijke informatie vooraf op de web site geen poespas maakt slogan waar , de volgende dag in huis diverse verzend mogelijkheden goed en efficient verpakt goed te traceren , waar is het
VerbeterpuntenZou ik moeten zoeken , door uit mijn duim te zuigen
Pluspunten
Betrouwbaar en eerlijk
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed helder advies op maat, super snel en betaalbaar!
VerbeterpuntenMisschien kan de website nog iets verder geoptimaliseerd worden.
Pluspunten
Goed en vakkundig advies. Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Komen hun afspraken na.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten.
Pluspunten
kwaliteitsproduct, duidelijke website en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke website.
Pluspunten
- Snelle levering - denken mee: belden mij om te vragen of de 4 bestelde cilinders niet gelijksluitend moesten zijn - Goede service: cilinders bleken te lang. Omruilen/wijzigen bleek geen enkel probleem.
VerbeterpuntenWerkplaats is niet bedoeld/berekend op bezoekers. Daardoor slecht vindbaar. Plaats een bord aan de gevel
Pluspunten
super snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
kan niet anders dan uitermate tevreden zijn. ben zeer goed geholpen, en na de bestelling 10minuten later weer aan de telefoon om de bestelling nogmaals aan te passen. was allemaal geen probleem
Pluspunten
Goed advies en snelle levering
Pluspunten
Vlotte afhandeling en door een "like" een extra sleutel van €14 kado gekregen. Super !!
Pluspunten
Duidelijke website en een snelle levering dus aangegeven voorraad op de website klopt met de werkelijkheid