Pluspunten
Veiligheidscilinders SKG*** met een niet-standaard maat 's middags besteld en al de volgende dag geleverd.
VerbeterpuntenNieuwe bevestigingsschroef voor de cilinder meeleveren met de zending.
Pluspunten
Supersnelle levering van goed product. Kom zeker terug!!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, werkt Toppie!!
Pluspunten
Duidelijke web shop. Goed kwaliteit producten tegen goede prijzen Snelle leveren Goede communicatie m.b.t. levering.
VerbeterpuntenActie met gratis M&C sleutel bij het liken (FACEBOOK) niet duidelijk dat het alleen betrekking heeft op cilinders van M&C :-(
Pluspunten
Snelle levering, correcte behandeling, goede service. Ik kan geen tips of verbeterpunten aandragen. Is allemaal top verlopen.
Pluspunten
Zeer tevreden met de 2 cilinders die ik heb besteld bij Veiligheids-sloten.nl: Prima prijs- kwaliteitsverhouding Snelle levering Uitstekende service en duidelijke communicatie
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle en goede levering zoals afgesproken. Handige website
Pluspunten
Goede kwaliteit, snelle levering
Pluspunten
Prima kwaliteit, scherpe prijs, uitstekende service. Een absolute aanrader. Ik ben uitermate tevreden.
Pluspunten
snelle levering , klantvriendelijk en weet waar ze over praten.
Pluspunten
snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding, duidelijke website
Verbeterpuntenmontage instructie toevoegen bij levering
Pluspunten
Duidelijk met met bestellen. Goede uitleg over de kwetsbaarheid van de sloten.
Pluspunten
Duidelijke site Scherpe prijzen Compleet aanbod Snelle levering Verzendkosten (welke?!)
Pluspunten
Komt na zoals afgesproken. Duidelijke web side. Billijke prijs.
VerbeterpuntenDe levertijd zou mogelijk sneller kunnen .
Pluspunten
Zeer vlotte beantwoording van vragen, snelle afhandeling van verzending en ook de nazorg is zeer goed geregeld.
VerbeterpuntenVooral doorgaan op de wijze hoe ik jullie diensten heb ervaren.
Pluspunten
Snel. Duidelijk. Goede prijs. Super snelle reacties en komen hun beloftes direct na! Kortom : PERFECT!
VerbeterpuntenGEEN
Geachte heer, Ik zie dat u onze facebookpagina wel geliked heeft, maar de couponcode niet heeft ingevoerd. Indien u ons een kopie stuurt van uw certificaat, sturen wij u alsnog een gratis sleutel toe. Hartelijke groet, Team Veiligheids-sloten.nl
Pluspunten
Goed advies en snelle levering.
Pluspunten
snelle levering juiste produkten
Verbeterpuntenstandaard verpakking 6 cilindersloten te zwak (kunststof breekt)
Pluspunten
Duidelijke website, telefonische service uitstekend!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering. echt tevreden!!!
Pluspunten
Buitengewoon snelle levering! Goede website.
Pluspunten
Acuraat advies, goed assortiment en prijs
VerbeterpuntenWebsite liet enige onduidelijkheid ontstaan over het juist te bestellen product
Geachte heer, Waar is onduidelijkheid ontstaan? Wellicht kunnen wij dit verbeteren! In afwachting van uw reactie, Hartelijke groet,
Pluspunten
dat is nu een goed bedrijf service is perfect
Verbeterpuntengeen op en aanmerking
Pluspunten
- Verifieerbaar deskundig advies, beter dan van een aantal anderen, - Zeer snelle levering en compleet.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Overzichtelijke site en supersnelle afhandeling van mijn bestelling!
Pluspunten
Snelle levering. Stiptheid.