Pluspunten

nette prijs, vlotte levering. Duidelijke website. Telefonisch ook prima bereikbaar.

Het leveringstraject. Na bestelling verneem je niks meer, je krijgt het gewoon geleverd, maar ik zou graag kunnen volgen dat het in behandeling is genomen en wanneer product is verzonden

Pluspunten

3 sloten besteld, deze waren allen netjes apart verpakt in plastic alsook de sleutels. De levertijd was 3 dagen. Keurig met certificaat, op het eerste gezicht lijkt mij dat de kwaliteit uitstekend is, de borgbouten zijn van rvs.

Sleutels mogen iets korter zijn i.v.m. kinderen die eraan gaan hangen als ze in het slot zitten, en dan misschien afbreken?

Pluspunten

Snelle levering, en goede info op de website.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Overzichtelijke website

Nee

Pluspunten

Zeer snelle levering en fantastische service. Dit is allemaal scherp geprijsd, en de website is erg eenvoudig in gebruik. Ik had een paar vragen, direct en helder beantwoord. Er wordt meegedacht over de beste oplossing indien nodig. Aan te bevelen!

Pluspunten

Snelle reactie op mijn vraag per mail ,antwoord rond 20:30u , en direct weer antwoord op mijn terug vraag en dat rond 21:00u super .

Korting bij grote bestelling voor particulieren.

Pluspunten

Zeer snelle levering. Op de site stond nog 'in bestelling', toen het pakje al binnen was. De sloten passen prima en zien er goed uit: de sloten dan. Ik vind de sleutels een beetje tegenvallen. de kunststof is geen kapje of zo over de metalen sleutel, maar echt een deel v.d. sleutel.

De sleutels: volledig metaal voelt steviger en solieder aan.

Pluspunten

Mijn bestelling was heel snel opgepakt en in twee delen geleverd. Werd een beetje zenuwachtig en mailde gelijk naar de winkel. Binnen no time reactie dat de deel levering de volgende dag volgt. Telefonisch werd ook goed geiformeerd.

Een brief met extra info over eventuele deellevering.

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakte producten en nette oplossing toen er een probleem met 1 van de sloten was. Zeker een aanrader!

Pluspunten

Veiligheids-sloten.nl is zo veel meer dan de zoveelste web winkel. Ik had een spoed klus en heb ze gebeld. Ik kreeg direct een uitermate deskundig en vriendelijke medewerker aan de lijn die zich kon verplaatsen in mijn situatie en de bestelling volledig heeft begeleid! Tot mijn positieve verbazingwekkend ik ook nog nageteld of alles goed was geleverd en op tijd! Veiligheids-sloten.nl heel veel dank

Pluspunten

duidelijke web shop, snelle levering

NVT

Pluspunten

Duidelijke website Goedkoop Goede service

Status vwb order

Pluspunten

Goede prijs, prettig contact toen nog iets nageleverd moest worden

Op website zou een soort vragenlijstje moeten zijn zodat je gemakkelijk kunt vaststellen welke maten je nodig hebt.

Pluspunten

Niets op aan te merken komt afspraken na.

Pluspunten

Zeer duidelijke website, goede uitleg en adequaat bestelsysteem via de website. Bestelling, afhandeling, communicatie en levering zeer netjes en duidelijk.

n.v.t.

Pluspunten

Snelle levering van de cilinder Zeker een bedrijf om vaker zaken mee te doen!!!

niet dat ik weet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs

Bevestiging bestelling via email. Anonimiteit van klant.

Pluspunten

Zeer snelle en gemakkelijke bestelling/verzending , en een ruime keuze in maatvoering van de sloten

Pluspunten

Makkelijk te plaatsen. Duidelijke meetinstructies vooraf. Snelle levering.

5 sleutels voor drie cilinders is wat weinig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en netje verzorgd

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke instructievideo's.

Ik heb geen verbeter-punten.

Pluspunten

Eerst gebeld om informatie. Na vriendelijk en uitgebreid te woord te zijn gestaan drie cilinders met gelijksluitende sleutels besteld. Deze werden binnen 72 uur bezorgd. Eén sleutel werkte niet naar behoren en na 1 telefoontje en per e-mail opsturen van een kopie van het certificaat binnen 72 uur een nieuwe sleutel ontvangen. Uitstekende en snelle service.