Pluspunten
nette prijs, vlotte levering. Duidelijke website. Telefonisch ook prima bereikbaar.
VerbeterpuntenHet leveringstraject. Na bestelling verneem je niks meer, je krijgt het gewoon geleverd, maar ik zou graag kunnen volgen dat het in behandeling is genomen en wanneer product is verzonden
Pluspunten
3 sloten besteld, deze waren allen netjes apart verpakt in plastic alsook de sleutels. De levertijd was 3 dagen. Keurig met certificaat, op het eerste gezicht lijkt mij dat de kwaliteit uitstekend is, de borgbouten zijn van rvs.
VerbeterpuntenSleutels mogen iets korter zijn i.v.m. kinderen die eraan gaan hangen als ze in het slot zitten, en dan misschien afbreken?
Pluspunten
Snelle levering, en goede info op de website.
Pluspunten
Snelle levering. Overzichtelijke website
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Zeer snelle levering en fantastische service. Dit is allemaal scherp geprijsd, en de website is erg eenvoudig in gebruik. Ik had een paar vragen, direct en helder beantwoord. Er wordt meegedacht over de beste oplossing indien nodig. Aan te bevelen!
Pluspunten
Snelle reactie op mijn vraag per mail ,antwoord rond 20:30u , en direct weer antwoord op mijn terug vraag en dat rond 21:00u super .
VerbeterpuntenKorting bij grote bestelling voor particulieren.
Pluspunten
Zeer snelle levering. Op de site stond nog 'in bestelling', toen het pakje al binnen was. De sloten passen prima en zien er goed uit: de sloten dan. Ik vind de sleutels een beetje tegenvallen. de kunststof is geen kapje of zo over de metalen sleutel, maar echt een deel v.d. sleutel.
VerbeterpuntenDe sleutels: volledig metaal voelt steviger en solieder aan.
Pluspunten
Mijn bestelling was heel snel opgepakt en in twee delen geleverd. Werd een beetje zenuwachtig en mailde gelijk naar de winkel. Binnen no time reactie dat de deel levering de volgende dag volgt. Telefonisch werd ook goed geiformeerd.
VerbeterpuntenEen brief met extra info over eventuele deellevering.
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakte producten en nette oplossing toen er een probleem met 1 van de sloten was. Zeker een aanrader!
Pluspunten
Veiligheids-sloten.nl is zo veel meer dan de zoveelste web winkel. Ik had een spoed klus en heb ze gebeld. Ik kreeg direct een uitermate deskundig en vriendelijke medewerker aan de lijn die zich kon verplaatsen in mijn situatie en de bestelling volledig heeft begeleid! Tot mijn positieve verbazingwekkend ik ook nog nageteld of alles goed was geleverd en op tijd! Veiligheids-sloten.nl heel veel dank
Pluspunten
duidelijke web shop, snelle levering
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Duidelijke website Goedkoop Goede service
VerbeterpuntenStatus vwb order
Pluspunten
Goede prijs, prettig contact toen nog iets nageleverd moest worden
VerbeterpuntenOp website zou een soort vragenlijstje moeten zijn zodat je gemakkelijk kunt vaststellen welke maten je nodig hebt.
Pluspunten
Niets op aan te merken komt afspraken na.
Pluspunten
Zeer duidelijke website, goede uitleg en adequaat bestelsysteem via de website. Bestelling, afhandeling, communicatie en levering zeer netjes en duidelijk.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Snelle levering van de cilinder Zeker een bedrijf om vaker zaken mee te doen!!!
Verbeterpuntenniet dat ik weet
Pluspunten
Prijs
VerbeterpuntenBevestiging bestelling via email. Anonimiteit van klant.
Geachte Heer/ Beste Ronald, Bedankt voor uw review. Vreemd dat u geen bevestiging heeft ontvangen van uw aanschaf en betaling. Deze worden automatisch verzonden. Wellicht zijn deze in uw spambox terecht gekomen? Wij zullen onderzoeken hoe wij dit kunnen voorkomen in de toekomst. Hartelijke groet, Team Veiligheids-Sloten.nl
Pluspunten
Zeer snelle en gemakkelijke bestelling/verzending , en een ruime keuze in maatvoering van de sloten
Pluspunten
Makkelijk te plaatsen. Duidelijke meetinstructies vooraf. Snelle levering.
Verbeterpunten5 sleutels voor drie cilinders is wat weinig.
Pluspunten
Snelle levering en netje verzorgd
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke instructievideo's.
VerbeterpuntenIk heb geen verbeter-punten.
Pluspunten
Eerst gebeld om informatie. Na vriendelijk en uitgebreid te woord te zijn gestaan drie cilinders met gelijksluitende sleutels besteld. Deze werden binnen 72 uur bezorgd. Eén sleutel werkte niet naar behoren en na 1 telefoontje en per e-mail opsturen van een kopie van het certificaat binnen 72 uur een nieuwe sleutel ontvangen. Uitstekende en snelle service.