Pluspunten
Komt na zoals afgesproken. Duidelijke web side. Billijke prijs.
VerbeterpuntenDe levertijd zou mogelijk sneller kunnen .
Pluspunten
Zeer vlotte beantwoording van vragen, snelle afhandeling van verzending en ook de nazorg is zeer goed geregeld.
VerbeterpuntenVooral doorgaan op de wijze hoe ik jullie diensten heb ervaren.
Pluspunten
Snel. Duidelijk. Goede prijs. Super snelle reacties en komen hun beloftes direct na! Kortom : PERFECT!
VerbeterpuntenGEEN
Geachte heer, Ik zie dat u onze facebookpagina wel geliked heeft, maar de couponcode niet heeft ingevoerd. Indien u ons een kopie stuurt van uw certificaat, sturen wij u alsnog een gratis sleutel toe. Hartelijke groet, Team Veiligheids-sloten.nl
Pluspunten
Goed advies en snelle levering.
Pluspunten
snelle levering juiste produkten
Verbeterpuntenstandaard verpakking 6 cilindersloten te zwak (kunststof breekt)
Pluspunten
Duidelijke website, telefonische service uitstekend!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering. echt tevreden!!!
Pluspunten
Buitengewoon snelle levering! Goede website.
Pluspunten
Acuraat advies, goed assortiment en prijs
VerbeterpuntenWebsite liet enige onduidelijkheid ontstaan over het juist te bestellen product
Geachte heer, Waar is onduidelijkheid ontstaan? Wellicht kunnen wij dit verbeteren! In afwachting van uw reactie, Hartelijke groet,
Pluspunten
dat is nu een goed bedrijf service is perfect
Verbeterpuntengeen op en aanmerking
Pluspunten
- Verifieerbaar deskundig advies, beter dan van een aantal anderen, - Zeer snelle levering en compleet.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Overzichtelijke site en supersnelle afhandeling van mijn bestelling!
Pluspunten
Snelle levering. Stiptheid.
Pluspunten
Snelle levering. Ontbrekend onderdeel binnen één dag nabezorgd.
VerbeterpuntenCompleetheid verzending dubbel checken.
Pluspunten
Snelle levering na bestellen. Duidelijke website met tips wat je moet weten voor je gaat bestellen. Bijvoorbeeld hoe meet je welk cilindermaat je moet hebben.
Pluspunten
Supersnelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer goede site Snelle levering Snel gereageerd op mail
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
betrouwbaar, snelle levering
Pluspunten
Staan iedereen vriendelijk te woord, duidelijke instructies op de site,helpen een alleenstaande vrouw met al haar cilinderproblemen,door hun expertise is alles goedgekomen.Geweldig
Verbeterpuntenze hebben het vaak zo druk dat soms de telefoon niet opgenomen wordt, je kunt wel berichten achter laten en wanneer je het even later nog eens probeert lukt het zeker wel
Pluspunten
Adequate beantwoording vragen, snelle levering.
VerbeterpuntenSneller beantwoorden vragen.
Pluspunten
- Ruime openingstijden om bestellingen op te halen. - Goed service (na niet goed inmeten) en vriendelijk.
Pluspunten
Perfect geholpen, erg vriendelijk.
Pluspunten
1 van de bestelde producten was niet snel voorradig. Ze hebben gebeld en een super alternatief geboden!