Na een verkeerde bestelling, mijn fout, kon ik de cylinder heel snel omruilen. Weer een tevreden klant dus!
Goed advies, snelle levering en goede service
Cilinder besteld voor een bestaand slot. Helaas door de feestdagen de levertijd niet gehaald. Erg jammer dat dit niet in de latere communicatie direct was aangegeven. Verder wel goed geholpen.
Ik was verbaasd dat ik na 6 jaar nog steeds de zelfde cilinders en sleutels kon krijgen en dan zo supersnel, GEWELDIG.
Goede service, goede sleutels (zeker nadat het na laten maken van deze sleutel niet had gewerkt.)
Was ff puzzelen hoe ik moest bestellen Maar de levertijd was top
Ik had een set gelijksluitende cilindersloten besteld, maar 1 verkeerde maat besteld. Direct een appje gestuurd, was geen probleem, als ik het terugstuurde kon ik nieuwe bestellen. De nieuwe cilinders zijn snel geleverd en passen wel. Top!
zie bovenstaand
alleen jammer dat gewoon in de brievenbus is gestopt , zonder melding aan huis of zonder aftekenen voor ontvangst . gaat wel om veel geld
Top en snelle service
Goede levering
Makkelijk te bestellen, mooi overzicht
Na mijn opgave va 7 sloten met verschillende maten een goede terugkoppeling, perfecte sloten en een snelle en correcte levering van de bestelde goederen leveting
Super skg3 sloten voor een goede prijs
2 Nieuwe sleutels besteld, was zo gepiept. Sleutels werken ook goed.
Veiligheids-sloten is de enige site die zoveel maatwerk biedt als standaardproduct. Geweldig. Opmeten wat je nodig hebt en op de site invullen. Voor een voordelig tarief vind je precies wat je nodig hebt.
Ik heb online mijn bestelling gedaan, Het lukte mij niet zo goed om de bestelling af te ronden. Al schoot gauw een medewerker mij te hulp die samen met mij de bestelling naar wens tot afmaakte. Mijn bestelling had ik op tijd in huis zoals afgesproken. Heel keurig verpakt en goed afgewerkt. Mijn complimenten voor dit bedrijf.
Zeer snelle en goede levering. Helaas werden er te weinig. sleutels bij geleverd. Deze omissie is prima hersteld, maar duurde verbazingwekkende wel (veel) langer dan de hoofdbestelling.
Goede website, fijne en snelle persoonlijke communicatie. Aanrader.
Prettig contact via App/chat en mail. Snelle, duidelijke, klantvriendelijk reactie.
Bij problemen van het verwijderen van het slot ben ik middels Whatsapp uitstekend geholpen. Het juiste slot was dankzij de keuzenulp snel gevonden.
Duidelijke site
Na een probleem met één van de cilinders is dit probleem 100 % naar tevredenheid opgelost. Een dikke 10.
Prima vervangend product. Goed verpakt en snel verstuurd! Eenvoudig te vervangen.