Duidelijke website, daardoor simpel te bestellen. Snelle en correcte levering.
Snel geleverd en het paste
Niets dan lof voor deze website. Duidelijke productbeschrijving, breed assortiment, ik kon alle sloten helemaal naar mijn wens configureren. Snel geleverd, geen problemen bij de installatie, ik ben gelukkig.
Snelle en goede service en heb weinig om op te merken.
Prima set, past goed en werkt perfect, snel ontvangen tegen goede prijs.
Jaren geleden een aantal cilinders gekocht bij veiligheids-sloten.nl en er was nu een probleem met 1 cilinder slot. Aangezien dit model niet meer werd gemaakt hebben zij zich er uitermate voor ingespannen om tot een oplossing te komen. Zeer professionele organisatie!
Snel en goed, prima prijs
De sleutels die geleverd zijn voldoen prima. Maar voor de levering moest er iemand thuis zijn om te tekenen voor ontvangst i.v.m. ****** gevoeligheid. Het zijn tenslotte wel sleutels. Ik heb iemand de hele avond stand-by laten zitten op het adres. Maar niemand aan de deur. Het bleek dat de sleutels gewoon beneden in de brievenbus in de gezamenlijke hal waren gegooid. Vervelend en onzorgvuldig, vooral omdat ik er iemand voor thuis heb laten blijven en omdat de sleutels makkelijk weggenomen hadden kunnen worden.
Positief
De bestelde cilinder sloten zijn zeer snel geleverd ondanks de afwijkende maten. Na bestelling binnen 2 dagen de juiste sloten al geleverd. Bestellen via de webshop was uitstekend met goede informatie over de wijze hoe de sloten moeten worden gemeten en duidelijke informatie over de afmetingen met afbeeldingen. Ruime keuze in het assortiment van sloten en merken. Zeker aan te raden wanneer je op zoek bent naar nieuwe sloten en je in staat bent om deze zelf te installeren/monteren.
Levering kwam op tijd. Vooraf werd gemeld dat er een deel ontbrak en nageleverd zou worden. Na ontvangst bleek teveel geleverd te zijn en een buitenschild fout. Met de nalevering kwam ook het juiste schuild. Prima op de hoogte gehouden door veiligheids-sloten.nl
Nieuwe cilinder besteld gelijksluitend met onze andere cilinders. Werd aangegeven 1 a 2 weken levertijd, maar was er al binnen 5 werkdagen. Bij vorige leverancier duurde het 3 maanden!!! Dus nu super tevreden!!!
Ik ben uiterst content met hetgeen ik bestelde en een snelle service van afhandeling van de order.
Om 10:45 uur vier gelijksluitende Nemef cilinders besteld. Om 17:25 uur al geleverd. Direct gemonteerd, een makkie.
Eerst contact gehad om zeker te zijn dat ik de juiste sloten zou bestellen. Na een snelle en duidelijke uitleg een bestelling geplaatst. Helaas niet direct beschikbaar en een mail hierover gekregen dat ik mijn bestelling mogelijks later ging krijgen. Slechts 1 dag extra moeten wachten. Degelijke sloten en snel te installeren. Ik heb in ieder geval een nieuwe slotenmaker ☺️.
Goede service en correcte aflevering
Twee gelijksluitende sloten besteld. Hierdoor was er aan langere levertijd gemeld, wat logisch is. De sloten werden enkele dagen eerder bezorgd dan aangegeven. Netjes verpakt en probleemloos kunnen monteren.
Zeer goede service.
Stappenplan voor opmeten cilinders even goed lezen, maar daarna is alles wel in 1x goed passend.
Snel wat nodig; op deze site ben je er zo uit.
Bij een eerste bestelling bleken de afmetingen niet te kloppen. Het is namelijk moeilijk om bij de eerste keer de juiste maten door te geven. Na contact via mail hebben we de sloten geretourneerd en binnen de week hebben we nieuwe sloten ontvangen. Deze passen nu perfect! Super service!
Makkelijk de juiste deurkruk + schild gevonden op de website; tevens duidelijke technische tekening met de afmetingen erop.
Goede Website Mooie prijzen en snel geleverd
Ik ben langs geweest om blind platen voor de deuren van ons bedrijf te vinden. Met een foto en wat maten was het juiste product zo gevonden en gepakt. Ze zijn inmiddels zonder problemen gemonteerd op de deuren. Zou er de volgende keer zo weer voor kiezen.
Heldere website. Correcte levering.