Perfect volgens afspraak en kwaliteit
Goed telefonisch geholpen, bestelling snel geleverd.
Ook nog wat tel. inlichtingen nodig en prima geholpen en mooi product
Goed advies gekregen en snel geholpen. Alleen 1 cilinder had niet de bestelde knop. Twee weken later pas terug ontvangen. Maar mijn mening duurde dit echt te lang en werd er slecht gecommuniceerd na retour zenden. Uiteindelijk alles wel netjes juist ontvangen.
Prettige ervaring
Prima service en goedwerkende cilinders. Super handig op alle deuren dezelfde cilinder.
Mijn ervaring is dat dingen die door mijn toedoen niet goed gingen, door de medewerker zeer netjes en adequaat opgelost zijn.
De sloten zijn supergoed. Cilinder en sleutel van goede kwaliteit.
Het product was anders dan ik besteld had. Dit was een alternatieve oplossing omdat de ‘normale’ componenten niet meer op voorraad waren
Er was in de set iets verkeerd geleverd. Dat werd snel hersteld en het goede werd snel, kostenloos geleverd. Dus gewoon netjes opgelost.
Is OK
Snelle levering en gode support.
slot was niet leverbaar en meteen werd er contact via mail opgenomen met een alternatief.
goed kwaliteit en snel geleverd
Begrijpelijke website met keurige tarieven. Eenvoudig bestellen en snel geleverd. Niks te wensen over!
Sloten besteld en snel binnen, in een half uurtje 5 sloten vervangen
Ene dag besteld volgende dag geleverd
Netjes geleverd zoals het hoort.
Alles naar wens gegaan.
Vlotte levering. Mooi product.
prima voor elkaar, snelle levering
Bestelling via internet snel afgewikkeld en daarnaast in winkel zeer prettig en kundig geholpen