Hier koop ik vaker, super service
Het bestellen via de website ging eenvoudig en de spullen kwamen keurig op tijd binnen.
Vakkundig telefonisch advies, uitgebreide bestelmogelijkheden, perfecte afterservice en een scherpe prijs!
Top, snel besteld, snel in huis, zo kon ik snel mijn geschilderde deuren af maken
Had de verkeerde deurbeslag in de verpakking een belletje en er werd meteen de goede opgestuurd Dus kort samen gevat ben heel tevreden
Duidelijke website, gemakkelijk bestelproces en snelle levering
Duidelijke producten goede kwaliteit en zeer snelle levering
eenvoudig bij te bestellen; zou misschien iets sneller kunnen...
Bestelde deurbeslag had fabricagefout,keurig opgelost!
Via internet keuze gemaakt dit door de duidelijke en overzichtelijke site. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Snel geleverd. Kwaliteits producten. Top.
Prima slot geleverd, voldoet precies aan de wensen.
Alles goed geleverd, maar helaas één slotje stuk. Deze is zonder gedoe en morren op garantie vervangen. Perfecte service dus!
Goede duidelijke website. Vlotte bestelling en snelle levering. Product is zoals beschreven.
Service veiligheid-sloten is prima.
Op de site heb ik snel de producten gevonden van mijn keuze, de rest van de bestelling verliep vlot en werd de volgende dag geleverd. Prima service.
Ontzettend tevreden met de service van veiligheis-sloten.nl. Ik had een aantal cilinders besteld, waarbij één verkeerd om. Dit probleem werd in de werkplaats kosteloos in enkele minuten opgelost. Koffie terwijl u wacht. Echt perfect.
Snelle levering goed produkt!
Zeer goede prijs, goed resultaat. Laatste halve ster had verdiend kunnen worden met de perfecte afwerking. Maar het resultaat is dik in orde.
Eenvoudig te bestellen. Snelle reactie en snelle levering
Zocht een platte kruk voor rolluik. Deze was hier niet duur. past mooi. erg tevreden mee
Staan altijd klaar ook voor een passende oplossing, en komen heel snel terug met een antwoord als je iets wil wat net even anders is.
meer moet dat niet zijn
Deze ervaring was heel goed. Er zat een sleutel bij die niet goed werkte. Even een belletje en ik kreeg per omgaande een nieuwe sleutel.