Snelle bezorging mooie kwaliteit schoen.
Netjes geholpen een blij met mijn aankoop.
Dankjewel en dik tevreden goed geregeld
Goed en prettig Vlotte antwoorden
Een mooie sandaal ontvangen en alles volgens afspraak!
Tolle Schuhe Super Bedienung (danke an Erna) Kaufe viele Jahre schon meine Schuhe In Maastricht. Auch für meine Frau. Kleine Bemerkung, Treue Kunden verdienen eine Treue Karte. Lgr. Aus Eupen Belgien
Een mooi paar schoenen besteld. Deze werden snel geleverd in een goede verpakking. .
Klant vriendelijk en goede controle van de producten
Zeer tevreden, ben super blij met mijn nieuwe aanwinst.
snelle levering en goede schoenen
Ze hebben mooie schoenen en wordt snel geleverd
Groot assortiment mooie schoenen en snelle levering
De bestelde schoenen voldoen aan mijn verwachting
Snelle bezorging,omruilen ging ook snel geld terugstorten idem
Pour les chaussures Floris Vanbom. Les semelles un peu trop vite, et le prix de vente un peu surfait pour la qualité. Pour les chaussures GIOGIO, c’est top. Cinq étoiles.
Top !!
Het is lang geleden dat ik voor een online aankoop, zo een goede klantenservice heb mogen ervaren. Bedankt!
Zeer tevreden over mijn aankoop! De bestelling werd snel en netjes geleverd, exact zoals omschreven op de website. Het product voldeed volledig aan mijn verwachtingen – kwalitatief, mooi verpakt en meteen klaar voor gebruik. Ook de communicatie en opvolging waren top. Ik bestel hier zeker opnieuw!
snel geleverd
Schoenen Babouche in maat 35 slecht afgewerkt vandaar retour!!
Betrouwbaar
Na een digitale bestelling van mijn schoenen werden deze binnen de beloofde tijd afgeleverd eb zitten en lopen prima.
Aardige en goede service. Ook omtrent retourneren bij aanschaf verkeerde maat. De Magnanni schoenen zijn geweldig. Verbeterpunt: Retour sturen is voor eigen kosten. Dit zou met een retour label makkelijker en goedkoper moeten kunnen.
Zowel in de winkels als online genoeg keuze en overzichtelijk site . Overzichtelijke en vriendelijke terug koppeling via de mail.
Goede snelle service