Pluspunten
Snelle correcte service.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Gevarieerd assortiment
Pluspunten
In een woord positief
Ik vind het heel jammer dat schoenen niet makkelijker kunnen omgeruild worden. Ik bestelde een maat 37,5, deze bleken te klein (waar jullie uiteraard niet verantwoordelijk voor zijn). Ik stelde telefonisch de vraag of ik ze kon omruilen voor een maat 38, maar dan kon niet. Ik moest de schoenen retourneren en vervolgens een maakt groter bestellen. Omdat de schoenen in promotie waren (20% korting) moest ik zelf de verzendkosten betalen. Ik betaalde bij Bpost maar liefst 16,5€ voor de retour en da's wel veel geld voor een afstand tot Maastricht van slechts 50 km.
Pluspunten
Duidelijke website - goed op de hoogte gehouden van de status van de orde-snel in huis- mooi verpakt
Pluspunten
Snelle en correcte levering!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
HEEL VRIENDELIJKE MEDEWERKERS
VerbeterpuntenGEEN
Pluspunten
De winkel zelf is prettig. Ook de medewerkers erg vriendelijk. Online snel en duidelijk wanneer je pakket komt. Ook telefonisch klantenservice goed en aardog te woord gestaan.
Pluspunten
zeer snelle en correcte levering
Verbeterpuntenzal dat niet weten
Geachte heer Smit, Dank voor uw positieve reactie. Helaas zien wij dat u, ondanks uw positieve reactie, ons een onvoldoende heeft gegeven. Zou u uw beoordeling willen aanpassen? Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop
Pluspunten
Snelle levering. Prachtige schoenen. En snelle terugbetaling.(als dat nodig is)
VerbeterpuntenGeen verbeter punten. Top bedrijf!!!!!
Pluspunten
na meerdere bestellingen bij Monfrance kan ik alleen maar zeggen...perfect ❗️❗️❗️Snel, mooi ingepakt,wat wil je nog meer.
VerbeterpuntenProbeer alles zo te houden dan verdienen jullie een dikke 10 ❗️❗️
Pluspunten
Hartstikke goed, snelle levering TOP
Retour simpeler maken
Pluspunten
Supermooie aanbieding!
Pluspunten
Super snel geleverd! Netjes verpakt.
VerbeterpuntenGeen.