Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
De schoenen waren keurig verpakt en het zijn geweldige schoenen.
Pluspunten
Super geregeld. Op woensdag besteld en de volgende dag al geleverd! Netjes verpakt!
Pluspunten
Keurig verzorgd en snel geleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering. Netjes ingepakt.
VerbeterpuntenIk heb de Rapisardi A1002 Anna overknee laarzen besteld. Bij de informatie op de website staat bij binnenvoering: "voet leer." De schoenen zijn echter veganistisch en de voet is dus niet leer. Ik zou dit duidelijker aangeven op de website voor mensen die eventueel geen echt leer willen kopen. Ik wist toevallig dat deze informatie niet klopte door een andere website, anders was ik er vanuit gegaan dat de info bij jullie juist was en had ik ze dus niet besteld.
Geachte mevrouw Crijns, Dank voor uw beoordeling! Wij hebben de informatie ondertussen aangepast. Dank voor het doorgeven. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop
Pluspunten
Goede helpdesk. Mooie schoenen
VerbeterpuntenGeen schoenen op de websote plaatsen die nadat de order geplaatst niet aan de eisen voldoen.
Geachte heer Waaldijk, Bedankt voor uw beoordeling. Wij begrijpen uw teleurstelling in deze. In onze winkels kunnen klanten het product zelf beoordelen alvorens ze overgaan tot een aankoop. Daar dit in onze webshop niet mogelijk is, voeren wij de kwaliteitscontrole uit. Het kan namelijk voorkomen dat een artikel reeds eerder is besteld en/of door een klant is gepast in een van onze winkels. Na de kwaliteitscontrole stellen wij de klant per e-mail op de hoogte en crediteren wij het aankoopbedrag dezelfde dag. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop
Pluspunten
Zeer snelle levering. Perfect!
VerbeterpuntenNihil
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Correct en snelle levering
Pluspunten
Nette en snelle levering. Mooi aanbod van schoenen.
VerbeterpuntenWaarom verzendkosten voor een retour rekenen als je schoenen in de uitverkoop koopt. De marge op schoenen is al zo groot. Een beetje jammer en niet echt meer van deze tijd.
Geachte mevrouw Cauberg, Dank voor uw beoordeling. Jammer om te horen dat u zo denkt over ons retourbeleid. Wij zullen uw opmerking meenemen voor de toekomst. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop
Pluspunten
Erg blij met mijn mooie schoenen..en zo mooi verpakt ook nog eens
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Geweldig service en behulpzaam
Pluspunten
Goed en snel
Pluspunten
Alles gaat goed bij dit bedrijf. Hele mooie collectie en super service.
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door met jullie prachtige zaak. Zowel online als in de fysieke winkel presteren jullie uitmuntend.
Positive
Sehr schnelle Bearbeitung und vorallem Lieferung der Schuhe.
Pluspunten
Ben tevreden de schoenen waren er in 1 dag na het bestellen.
VerbeterpuntenGeen verbeter punten.
Pluspunten
Snelle levering en kwaliteitsschoenen.
Pluspunten
Snelle levering, prachtige schoenen!
Pluspunten
Levering is snel, kwaliteit, tevredenheid algemeen