Pluspunten
Leuke schoenen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
goeie service en snelle levering!
VerbeterpuntenDe aanbiedingen zijn mooi, maar ineens naar de laagste prijs van de aanbieding zou ik zeker appreciëren…. (v.w.b. mijn schoenen ging dit in twee fazen)
Pluspunten
Snelle levering, vragen worden beantwoord
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik heb al vaker bij Monfrance in Maastricht schoenen gekocht maar ik wist wat ik nu wilde hebben en heb ze dan ook via de webshop gekocht. Snelle levering en netjes verpakt!
Pluspunten
Suuuper!
Pluspunten
prima klantenservice.
Pluspunten
Supersnelle levering.
Pluspunten
Kwaliteit in bezorging en product
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
alles keurig in orde
Pluspunten
Supersnelle verwerking van de bestelling. Ook snel geld terug bij retourneren. Prachtige kwaliteit schoenen. Vriendelijke klantenservice.
VerbeterpuntenGeen! Zo doorgaan.
Pluspunten
Erg goed super kwaliteit
Pluspunten
Zeer goede service.
Pluspunten
Grote collectie, veel filtermogelijkheden
VerbeterpuntenVerzendkosten retourzendingen afschaffen. Dit is voor mij een reden om er niet meer te bestellen Sneller leveren. Bij de meeste webshops heb je je bestelling de volgende dag in huis. Ik wacht nu al 4 dagen!
Geachte mevrouw Kroonen, Wij versturen alle bestellingen binnen 1 à 2 werkdagen. Vervelend om te horen dat u zo lang heeft moeten wachten op uw pakketje. Wij hebben het voor u nagekeken en wij hebben uw pakket op maandag verzonden. De reden waarom uw pakket pas na 4 dagen in het sorteerproces zat, is bij ons niet bekend. U kunt hiervoor contact opnemen met PostNL. Hopelijk ontvangt u uw schoenen morgen in goede orde. Wij wensen u veel draagplezier! Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop
Pluspunten
Vriendelijk, betrokken, snel en kwaliteit
Pluspunten
Gemakkelijk en snel bij bestelling.
VerbeterpuntenJullie probleem????? Bestuurder postnl sprak GEEN woord Nederlands. Kan zeker niet in Belgiëwaar 60% nederlandstaligen wonen. Melding aan postnl aub
Geachte mevrouw Lavaerts, Dank voor uw beoordeling! Vervelend om te horen dat u problemen heeft ondervonden tijdens de aflevering van uw pakket. Wij hebben uw opmerking direct doorgestuurd naar PostNL. Wij zien dat u uw pakket verder in goede orde heeft ontvangen en wensen u dan ook veel draagplezier! Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop
Pluspunten
Supersnel en perfect ontvangen ! Kende het bedrijf niet maar wou echt iets wat ik moeilijk vond en ondertussen al aan mijn voeten , zalig eenvormig tevreden van verloop van de bestelling. Zal in de toekoms zeker nog bestellingen plaatsen
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
- snel - netjes - goede collectie
VerbeterpuntenVooraf inspuiten! Dan is het helemaal een goede service!
Pluspunten
Werd zeer goed geholpen door de klantenservice en winkel die zelfs de schoenen konden opmeten zodat ik wist welke maat ik moest bestellen.
Pluspunten
Pluspunten
Snel en netjes geleverd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
- Goede service - Snelle levering Alles wat je van een moderne onlineshop moet verwachten