Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering g
Positive
Great product and prompt International delivery. Very good customer service team as well.
Pluspunten
Kwaliteits schoenen.
Pluspunten
Goede service, fijne website, leuk assortiment
VerbeterpuntenNvt
Positive
Alles sehr positiv gelaufen. Die Lieferung war schnell da und die Schuhe passten!!
Pluspunten
Mooie collectie, bestelling plaatsen is heel makkelijk, snelle bezorging in een zorgvuldig ingepakte doos
Pluspunten
Keurig op tijd Goede kwaliteit
VerbeterpuntenGB
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle reactie op de mail
All was great! Thanks
Pluspunten
Prima om bij deze zaak je bestelling te plaatsen. Goede service !
VerbeterpuntenVerbeterpunt: misschien een aanbieding bij de bestelling afgegeven voor de verzorging van de laarzen bijvoorbeeld korting op verzorgproducten.
Pluspunten
Heel snel en goed verzorgd.
De bestelling beter te bekijken ik had groene laarzen besteld en kreeg bruine. aangezien ik lui ben en bruin ook mooi is toch gehouden
Geachte mevrouw Ozinga, Bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben uw order gecontroleerd en volgens onze gegevens heeft u ontvangen wat u besteld heeft. Een kleur kan echter afwijken in realiteit. Wij zijn echter blij om te horen dat u de laarzen mooi vindt en wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop
Pluspunten
Supersnelle levering Heel vriendelijk aan de telefoon
Pluspunten
duidelijke website geweldige zaak en service! tel. nr. voor evt. vragen en dit word duidelijk en snel beantwoord.
VerbeterpuntenGeen gewoon een mooi bedrijf met naam!
Pluspunten
VerbeterpuntenSchoenen vielen niet al 37, veel groter. Dit is na ervaring belangrijk om bij het produkt te vermelden. Retourkosten moeten door klsnt betaald worddn in de sale. Dat is niet meer van deze tijd
Geachte heer/mevrouw, Dank voor uw beoordeling! Ieder seizoen proberen wij onze artikelen zo goed mogelijk te omschrijven. Wij zullen uw opmerking dan ook zeker meenemen voor de toekomst. Ook vinden wij het jammer om te horen dat u zo denkt over ons retourbeleid. Het retourneren van onze nieuwe collectie (niet afgeprijsde artikelen) is gratis en bij het retourneren van afgeprijsde artikelen is de klant inderdaad verantwoordelijk voor de retourkosten. Deze informatie kunt u zowel op het retourformulier terugvinden als op onze website. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Prachtige collectie schoenen.
VerbeterpuntenGa zo door !