Misschien een kortingsbon voor de volgende aankoop bijvoegen.
De levertijd. Ik kreeg een bericht dat het bij postnl was gebracht maar bij de track en trace code blijkt dat niet zo te zijn. Wacht nu al 7 dagen op mijn schoenen
Geachte mevrouw/heer, Wij vinden het vervelend dat u ontevreden bent over de levertijd. Graag willen wij u laten weten dat uw pakketje op donderdag 17-05 door ons overhandigd is aan PostNL. Helaas hebben wij geen invloed meer op de levering van uw bestelling zodra wij deze hebben overgedragen. Wij zijn er zojuist achtergekomen dat de pakketjes die op deze datum verzonden zijn helaas vertraging hebben opgelopen. Hierdoor kunnen wij onze normale levertijd van 1 á 2 werkdagen niet waarmaken. In samenwerking met PostNL hebben we een onderzoek gestart om de pakketjes alsnog zo spoedig mogelijk te laten bezorgen. Zodra wij meer informatie hebben informeren wij u uiteraard zo spoedig mogelijk. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop
Pluspunten
Erg snelle levering en goed verpakt ook. Perfecte service!
Verpakkingsmateriaal: doos beter dicht plakken.
Pluspunten
Zeer betrouwbare kwaliteit. Elke als wij online bestellen.
Pluspunten
Heel zorgvuldig verpakt, bijzonder vriendelijk en behulpzaam personeel bij de webshop.
Pluspunten
Fijne overzichtelijke site. Snelle service. Groot assortiment.
Pluspunten
Snelle en goede levering.
Pluspunten
Keurig ingepakt en tijdig aangeleverd.
Pluspunten
Monfrance doet wat ze beloven. Levering op tijd, product naar verwachting.
Pluspunten
Zeer snelle levering! Maandag besteld in Nederland en Dinsdag in huis in Belgie. Keurig verpakt! Heel hartelijk dank.
VerbeterpuntenOp basis van deze levering geen.
Pluspunten
Snel en eenvoudig proces
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zoals gewoonlijk super
Pluspunten
snelle service, kwaliteitsschoenen
Pluspunten
Correcte afhandeling van bestelling
VerbeterpuntenGeen, zie bovenstaande
Pluspunten
Zeer goede service, top !!!
Pluspunten
Duidelijke website, gemakkelijk om te bestellen en een zeer vlotte levering en alles netjes verpakt.
Tot nu toe geen, bij elke bestelling zeer tevreden
Pluspunten
Top service en leversnelheid!
Schoenen besteld via de site van dit bedrijf. Krijg ik de mededeling dat ze de schoenen niet kunnen leveren, omdat de schoenen niet door de kwaliteitscontrole komen en daarbij als reden dat de schoenen bijvoorbeeld al zijn gepast in de winkel. Daarbij werd aangegeven dat mijn geld direct teruggestort zou worden. Aangezien ik dit een vreemde reden vond dat schoenen niet meer geschikt zijn voor verkoop terug gereageerd via de mail, omdat ik liever schoenen dan geld terug had. Tevens geïnformeerd of ze een nieuw paar kunnen bestellen bij de leverancier. Vervolgens als reden gekregen dat de schoenen waarschijnlijk in de etalage hebben gestaan en daardoor zijn verkleurd. Op mijn vraag of ze een ander paar kunnen bestellen krijg ik geen antwoord. Daarom nog een keer geïnformeerd of ze de schoenen kunnen bestellen, omdat ik liever een paar schoenen krijg geleverd dan mijn geld terug. Hierop kreeg ik al snel de reactie dat dit niet mogelijk is. Uiteindelijk 5 dagen moeten wachten voordat ik het geld terug had. Kortom geen enkele service van dit bedrijf. Vage redenen die tegenstrijdig zijn waarom ze niet kunnen leveren. Tevens had ik het wel zo netjes gevonden als ze dit door middel van een telefoontje hadden opgelost en niet via onpersoonlijk via de mail.
Geachte mevrouw Rots, Allereerst excuses voor het ongemak. De medewerker die de mail heeft beantwoord, is de vraag of het artikel kan worden nabesteld simpelweg vergeten te beantwoorden. Dat kan gebeuren. Wij hebben vervolgens zo spoedig mogelijk contact opgenomen met onze inkoopafdeling. Zij lieten ons weten geen losse maten te kunnen bestellen, enkel hele maatseries. Daar wij u niet tegemoet konden komen met een ander paar schoenen, hebben wij het aankoopbedrag direct gecrediteerd. Het crediteren gebeurt via onze internetkassa, welke door het weekend, het aankoopbedrag iets later heeft verwerkt. Wij hopen dat u begrijpt dat wij ernaar streven om kwaliteitsproducten te leveren. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop