Pluspunten
Ruime keuze ook in de kleinere maten
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Werkt heel economisch, duidelijke website.
VerbeterpuntenGeen
Geen retourkosten berekenen. Dit weerhoudt mensen om te bestellen.
Geachte mevrouw Ermers, Dank voor uw beoordeling! Jammer om te horen dat u zo denkt over ons retourbeleid. Echter, het retourneren van nieuwe collectie (niet afgeprijsde artikelen) is gratis! (vanaf €50,-) Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop
Pluspunten
Ik kan niets bedenken
VerbeterpuntenGeen Super tevreden Zorgen dat het zo blijft
Pluspunten
quick delivery and nice packaging; many payment options available; website also in English which I found very helpful;
Pluspunten
Alles wordt snel en keurig afgehandeld! Mooi aanbod aan schoenen, geen standaard in ieder geval! prachtige collectie!!
Pluspunten
duidelijke website, makkelijk bestellen en snelle levering! Kom zeker terug voor mijn favoriete merk Paul Green!
Pluspunten
Vriendelijke mails
VerbeterpuntenIk dacht laarsjes te kopen maar kocht alleen sporen
Geen! Tevreden en snelle levering.
Pluspunten
ik vind Monfrance een fantastische zaak, koop meestal als ik in Maastricht kom nu bij de Peter Kaiser zaak. Top en vriendelijk personeel!!!
Pluspunten
Snelle levering, prachtige schoenen.
Pluspunten
Als altijd kopen wij uitstekende kwaliteitschoenen bij Monfrance voor een prima prijs. Graag zo doorgaan dan kunnen wij hopelijk nog vele jaren onbezorgd schoenen kopen. Helemaal top!
Pluspunten
Keurig verzorgd
Pluspunten
Prima! Erg handig dat je online vragen kan stellen en heel snel antwoord terug krijgt.
Pluspunten
Snel en goed aan geleverd
niets aan toe te voegen
Pluspunten
Heel snel en correct!
Pluspunten
Vertrouwd en betrouwbaar snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Veel keuze in kleine maten en snelle levering.
VerbeterpuntenNiet van deze tijd: retourskosten door cliënt zelf te betalen; kan niet.
Geachte mevrouw Van de Ruit, Dank voor uw beoordeling! Jammer om te horen dat u zo denkt over ons retourbeleid. Het retourneren van onze nieuwe collectie (niet afgeprijsde artikelen) is gratis en bij het retourneren van afgeprijsde artikelen is de klant inderdaad verantwoordelijk voor de retourkosten. Deze informatie kunt u zowel op het retourformulier terugvinden als op onze website. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Lindsay