Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Super friendly customer service & very quick delivery! Great shop to keep in mind ;-)
Pluspunten
Makkelijk te bestellen en snel in huis.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Pluspunten
Duidelijk, komen de afspraken na, prima service!
Pluspunten
Supersnelle levering, makkelijk contact te zoeken.
Pluspunten
Mijn tweede keer om in dit bedrijf te bestellen. De eerste was echt prima. Ik heb mijn bestelling de dag erna ontvangen. Monfrance doet zijn belofte echt waarmaken. Ik ben erg tevreden over hun service.
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt.
VerbeterpuntenProductomschrijving is te beperkt. Ik heb namelijk L/XL handschoenen besteld en een normaal tot klein vrouwenhandje past er net in.
Geachte heer Groenestein, Dank voor uw beoordeling! Wij streven ernaar om onze productomschrijvingen zo uitgebreid mogelijk te maken en wij zullen uw opmerking dan ook zeker meenemen voor omschrijvingen in de toekomst. Het vermelden van maatadvies is echter niet altijd mogelijk daar ieder model of merk anders valt. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop
Pluspunten
Goede service en afspraken mbt bezorging zijn goed nagekomen.
Pluspunten
Super, alles klopte, kort geleden nog samen met mijn vrouw in Maastricht geweest en we zijn naar huis gegaan met schoenen voor mijn vrouw, ook in de winkel is men klantvriendelijk. Dus houden zo om klantgericht te zijn.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer snel geleverd, keurig verpakt en de schoenen helemaal naar wens en voor een zeer aantrekkelijke prijs.
Positive
Top Ware, schnelle Lieferung, immer wieder gerne
Pluspunten
Mooie verpakking goede prijs en tijdige levering vrij essentieel gezien pakjesavond top dus
Pluspunten
Keurig verpakt, supersnelle levering.