Snellere levering. Nu heb ik een week moeten wachten op mijn bestelling.
Beste mevrouw Neervoort, Dank voor uw beoordeling! Wij doen ons uiterste best om bestellingen zo spoedig mogelijk te verzenden. Wij hebben uw bestelling op woensdag 29 november ontvangen en u heeft uw bestelling op vrijdag 1 december in ontvangst genomen. Dat vinden wij toch best een snelle levering! ;-) Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over uw bestelling, dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop
Pluspunten
Kwaliteit, keuze en bestelmogelijkheden zijn uitstekend!
VerbeterpuntenDe levering door Post.nl was slecht. Post.nl is NIET aan de deur geweest en heeft pakket na 2 dagen direct bij dichtstbijzijnde Post.nl-postkantoor afgeleverd. 2 avonden tevergeefs thuisgeweest.
Beste heer Van Keulen, Dank voor uw beoordeling! Erg vervelend om te horen dat PostNL niet naar behoren heeft gehandeld. Wij zullen uw klacht doorsturen naar desbetreffende persoon. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop
Pluspunten
Heel goed ! Ben zeer tevreden .
Pluspunten
Goede service,snelle levering!!
Pluspunten
Snel geleverd & super netjes verpakt!
Pluspunten
Netjes bezorgd in een prachtige doos.
Pluspunten
Geen opmerkingen
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
Pluspunten
Goede communicatie, interactie na vraag over vermelding op website, snelle levering, Kortom perfecte afhandeling van je bestelling
Pluspunten
Alles prima in orde
VerbeterpuntenGeen
Ik had gevraagd om het pakket af te leveren bij een Post.Nl afhaalpunt. Het werd echter toch thuis bezorgd.
Geachte heer Egas, Dank voor uw beoordeling! Wat vervelend om te horen dat u gekozen had voor een afhaallocatie en dat het pakket daar niet is afgeleverd. Wij zullen uw opmerking doorgeven aan de desbetreffende afdeling. Wij wensen u desondanks veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop
Pluspunten
- Mooie merken / collectie - In mij geval boots gevonden onder de adviesprijs - Een hele fijne customer service - schoenen ondergaan een kwaliteitscontrole voor verzending
VerbeterpuntenKan niets bedenken. Koop graag weer bij MONFRANCE
Pluspunten
Pluspunten
Koopproces verliep zonder problemen. Makkelijke navigatie en bestelling.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Pluspunten
Mooie website en snelle levering.