Pluspunten
Snelle Communicatie , stellen hoge kwaliteits eisen aan de items die ze versturen.
Pluspunten
Perfect , vriendelijk en zeer punctueel .
Pluspunten
SNEL EN GOEDVERZORGD
Pluspunten
Alles perfect verlopen. Snel antwoord op gestelde vragen. Levering keurig verzorgd en verpakt.
VerbeterpuntenWanneer je een paar schoenen bestelt die er nog slechts in één maat is, word je toch gevraagd een keuze te maken. Dit zorgde bij mij voor onduidelijkheid..... Verder niets dan lof!
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Over alle facetten: keuze, kwaliteit, service, personeel, assortiment, merken etc. Ik koop er al mijn schoenen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prachtige schoenen en een snelle levering!
Pluspunten
Mooie collectie en in de juiste maten!
Pluspunten
Goed advies en een snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snele levering!!!perfecte service!!!!top!!!
Pluspunten
Geweldig mooie winkels en website. Groot assortiment, vriendelijk en behulpzaam personeel!
VerbeterpuntenHeb geen verbeter punt.
Pluspunten
Goede website en snelle levering. En natuurlijk een mooie aanbieding!
VerbeterpuntenGeen op dit moment.
Pluspunten
Mooie collectie Goede prijs Snelle levering Goede service
Pluspunten
Mooie overzichtelijke site, goede bestelmogelijkheid en ongelooflijke snelle levering
Pluspunten
Ruim assortiment kwaliteitschoenen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
10 Snelle levering. Top!!!!! Vandaag besteld, morgen binnen .
Pluspunten
Netjes en verzorgd.
Verbeterpuntenkomen niet bij mij op.
Pluspunten
Een keer per jaar gaan we naar Maastricht en een van de fijnste momenten is om naar jullie te gaan. Volg jullie website ook trouw.
Verbeterpuntengeen
geen verzendkosten berekenen, ik ben van mening dat het een vreemde regeling is dat je de verzendkosten retour krijgt als je het product houdt. Ik verwacht dus nog 6,75 retour op mijn rekening. Ook het feit dat je je geld niet retour krijgt bij een teruggestuurd artikel vind ik niet van deze tijd. Je krijgt nl een tegoedbon. Ik beveel dit bedrijf dus niet aan