Pluspunten
Erg vriendelijk aan de telefoon. Snelle levering. Ik heb een goed gevoel bij deze winkel. Betrouwbaar.
VerbeterpuntenEigenlijk ben ik super tevreden over deze winkel. Ook het retourneren gaat gemakkelijk. Voor mij helemaal oké.
Pluspunten
Prachtig, netjes en goed ingepakt. Ook de factuur zat heel sjiek in een envelop.
Pluspunten
Alles is perfect: bestelprocedure, track en tracing, aanbod, keurige bezorging in een mooie doos. Kortom, alles klopt.
Pluspunten
snelle en goede levering en prettig contact toe ik belde
Pluspunten
Goede verpakking en snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering, goede website en mooie laarsen.
Pluspunten
snelle levering en goede retour regeling
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede mooie kwalitatief modieuze schoenen
VerbeterpuntenGeen juiste kenmerken bij de pumps die ik besteld had, NL. Geen 6 cm hak maar was 7,5 cm. Ik heb ze wel genomen!!
Pluspunten
ALLES KEURIG VERZORGD EN SCHOENEN SNEL GELEVERD
Pluspunten
Snelle levering, veel keuze en leuke nieuwe collectie ieder seizoen
Pluspunten
Keurig verpakt, als of het een cadeautje is.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, ga vooral zo door.
Pluspunten
Ontzettend aardig en zeer accuraat, snelle levering, kortom een keurige zaak.
Verbeterpuntenzijn er niet naar mijn mening
Pluspunten
Zeer snel.netjed
Pluspunten
Heel tevreden,website duidelijk met fotos en uitleg,bestelling en levering supersnel
VerbeterpuntenKan er geen opnoemen.
Pluspunten
Keurige levering en snel!
Pluspunten
Hele snelle levering. Makkelijk akles in te vullen bij bestellen
Pluspunten
Snelle en correcte levering van het juiste product voor een goede prijs.
Pluspunten
Uitstekende service; via live chat worden alle vragen per omgaande beantwoordt. Snelle levering
Pluspunten
Kwaliteit schoenen Vlotte levering Keurig verpakt bij verzending
VerbeterpuntenKlant kunnen laten kiezen bij verzending dat indien niet thuis bij bezorging er een tweede adres opgegeven kan worden. Ik was de hele dag thuis op 10minuten na en toen kwam de levering precies. Heel irritant. Moest weer een dag wachten.
Pluspunten
Duidelijke website
Pluspunten
Het niet opsturen van een riem omdat deze niet door de kwaliteitscontrole komt en vervolgens een alternatief aanbieden.
VerbeterpuntenHet alternatief is ook van slechte kwaliteit. Kortom, het lijkt op kwaliteit maar uiteindelijk schiet het niet veel op.
Pluspunten
Alles tot in de puntjes verzorgd