Pluspunten
Correcte manier van werken.
Pluspunten
Zeer eenvoudig om een bestelling te plaatsen en een supersnelle levering. Bestelling in perfecte staat ontvangen, voorzien van een mooie verpakking. Verder zijn de schoenen erg mooi en geheel naar wens (ook dat is niet onbelangrijk).
VerbeterpuntenGeen. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden en familie.
Pluspunten
Snelle levering, mooie producten.
VerbeterpuntenKosteloos retourneren, niet meer van deze tijd dat je hiervoor moet betalen.
Pluspunten
Snel correct
Pluspunten
Netjes verpakt
Pluspunten
betrouwbaar, goede service
Pluspunten
Wederom alles perfect, snel, vriendelijk en goed ingepakt. Mooie collectie schoenen en altijd een goed gevulde opruiming. Wordt vervolgd!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede service, top
Pluspunten
Goede service, mooie schoenen en snelle levering.
Pluspunten
Accurate webshop
Pluspunten
Erg vriendelijk aan de telefoon. Snelle levering. Ik heb een goed gevoel bij deze winkel. Betrouwbaar.
VerbeterpuntenEigenlijk ben ik super tevreden over deze winkel. Ook het retourneren gaat gemakkelijk. Voor mij helemaal oké.
Pluspunten
Prachtig, netjes en goed ingepakt. Ook de factuur zat heel sjiek in een envelop.
Pluspunten
Alles is perfect: bestelprocedure, track en tracing, aanbod, keurige bezorging in een mooie doos. Kortom, alles klopt.
Pluspunten
snelle en goede levering en prettig contact toe ik belde
Pluspunten
Goede verpakking en snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering, goede website en mooie laarsen.
Pluspunten
snelle levering en goede retour regeling
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede mooie kwalitatief modieuze schoenen
VerbeterpuntenGeen juiste kenmerken bij de pumps die ik besteld had, NL. Geen 6 cm hak maar was 7,5 cm. Ik heb ze wel genomen!!