Pluspunten
Snel en correct geleverd. Zeer mooie winkels, die de moeite waard zijn om helemaal naar Maastricht te rijden.
Pluspunten
Een snelle service, goede verpakking. En een handtekening verreist. Dan weet je zeker dat het pakket alleen bij jou terecht komt
VerbeterpuntenOok de keuze voor een postnl locatie toevoegen aan de aflevermogelijkheden.
Pluspunten
Snel en keurig verpakt geleverd. Ga zeker vaker bij Monfrance bestellen.
Pluspunten
Mooie schoenen, netjes verpakt.
Pluspunten
Prima gegaan allemaal..
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Een super snelle levering voor een goede prijs. Zeer zeker aan te bevelen.
Pluspunten
Klantvriendelijk, mooie en uitgebreide collectie en zeer snelle levering.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
SNEL GELEVERD .
Pluspunten
Perfecte levering. Aankoop netjes verpakt. Duidelijk sms verkeer
Pluspunten
Snelle levering. Goed verpakt ook. Helaas moeten retourneren. .Maat was niet goed. Binnen 1 dag is het betaalde bedrag al terug gestort. Alles is net zo goed verzorgd als in de winkels van Monfrance te Maastricht. TOP!
Pluspunten
Directe reactie op vraag van mijn kant betreffende vertraagde levering.
Pluspunten
Een echte aanrader!! Gisteren besteld, vandaag in huis. Zeer netjes verpakt en een schoenlepel cadeau :-) Kortom, hier ga ik vaker bestellen!
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt.
Pluspunten
correcte banadering, snelle service
Verbeterpuntengeem
Pluspunten
snelle en correcte levering
VerbeterpuntenIk heb een prachtige Michael Kors tas gekocht. Hij was correct verpakt maar niet meer dan dat. Bij dergelijke artikelen is het leuk als u zich verplaatst in de klant en er ook bij de verpakking echt een 'feestje' van maakt.
Pluspunten
Maandagmiddag besteld, dinsdag in huis!
Voorlopig benaderen wij het bedrijf in kwestie met de nodige scepsis daar de afgebeelde en bestelde schoenen niet geleverd werden maar een gelijkende variant. Daar het de bedoeling was om de laarzen te dragen naar een "speciale" gelegenheid was dit een ontgoocheling. De laarzen werden vandaag terug verstuurd ter omruiling in de hoop de correcte referentie Asap te ontvangen.
Pluspunten
goede service snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snel en makkelijk hoef eigenlijk niet meer naar de winkel super
Pluspunten
Goede website. Veel keuze
VerbeterpuntenJammer dat ik de frankeerkosten moet betalen bij het retourneren igv schoenen die in de aanbieding zijn. Laarzen waren nog steeds €200. Ik zou het begrijpen als je onder een bepaald bedrag schoenen in de aanbieding koopt en retour stuurt.