Pluspunten
Mooie collectie schoenen en tegen gunstige prijzen en snelle levering.
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan :-)
Pluspunten
Mooie winkel en mooi assortiment.
VerbeterpuntenAl enige tijd wachtend bij de kassa, nadat een mevrouw voor mij door een jonge dame geholpen was welke hierna de telefoon moest beantwoorden en daarmee weg liep naar een collega, vervolgens kwam die collega al bellend langs de kassa waar ik nog stond te wachten, vervolgens komt een 3e collega langs die beneden schoenen gaat pakken en daarna iets op moet zoeken op de computer achter de kassa, daarna komt de jonge dames terug bij de kassa, pakt een doos schoenen en plaatst die elders in de winkel waarna ze nog wat schoenen rechtzet in de winkel welke niet op de kortste weg van daar naar de kassa stonden, uiteindelijk zegt ze iets tegen me. In die tijd dat ik stond te wachten heeft er NIEMAND 1 woord gezegd, een "hallo" is toch wel het minste... Nadat ik eindelijk geholpen werd, hoorde ik de vrouwelijke collega tegen haar mannelijke collega zeggen: wordt die meneer al geholpen, waarna hij naar mij toekwam maar ik dus netjes meldde dat ik inderdaad geholpen werd. De communicatie was verder ook miniem. Ik kwam baby UGGS ruilen voor een grotere maat, ik wilde eigenlijk nog rondkijken, maar had een naar gevoel over het personeel waardoor ik hierna meteen vertrokken ben.
Pluspunten
Grote online keuze, snelle levering, mooi en goed verpakt.
Pluspunten
grote keuze. Goede kwaliteit. Snelle levering.
Pluspunten
Snelle reactie bij vraagstelling en persoonlijke dienstverlening. Zeer verzorgde verpakking.
Pluspunten
Website Levertijd Mooi verpakt, zag er allemaal heel netjes uit. Direct Goed, prima zou volgende keer voor schoenen direct weer deze site bezoeken.
VerbeterpuntenOp dit moment niets.
Pluspunten
Pluspunten
Alles is ok!!
Pluspunten
geweldige service. prachtig ingepakte zending
Pluspunten
Ik vond ze heel behulpzaam toen ik, na al een paar schoenen besteld te hebben, deze wilde ruilen voor een hoger model. Dit was weliswaar 10 minuten na de originele bestelling (en afgeronde betaling) maar het bleek helemaal geen probleem om de bestelling te veranderen en om het betaalde geld terug te storten. Het paar schoenen was de volgende middag al in mijn bezit dus ik ben zeer tevreden en zou daarom ook dit bedrijf aanbevelen aan anderen!!
Pluspunten
Snel, goed verpakt
Pluspunten
Zeer mooi en breed assortiment, goede merken, diverse prijsklasse, heel vriendelijk personeel en geven goede adviezen.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Erg tevreden over mijn eerste aankoop bij MONFRANCE. Een zeer snelle bezorging waaraan veel aandacht besteed is. Ook erg leuk de attentie die erbij zat.
Pluspunten
Verzorgd verpakt, snelle levering, snelle reactie op e-mail.
Pluspunten
Mooi verpakt en verzorgd.
Pluspunten
snel, goed verzorgd, mooie prijs
Pluspunten
Snel, netjes vooraf bericht, afspraken nakomen , leuk ingepakt , gewoon top
Pluspunten
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!