Positif
Prix, produit, emballage et délai respecté.
Pluspunten
Snelle levering,keurig verpakt met duidelijke instructies wat betreft het onderhoud van het schoeisel maar ook duidelijke informatie over hoe te handelen bij een evet. retourzending.En keurige en correcte afhandeling retourzending . Aanbod schoenen is zeer fijn vooral omdat er ook tussenmaten geleverd kunnen worden.
Pluspunten
Mooi overzichtelijke website, goed aanbod, snelle levering en als extra een schoenlepel bij de nette schoenen.
retourneren is niet heel duidelijk op de website.
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het vervelend te vernemen dat de retourprocedure niet geheel duidelijk is. Wij vermelden deze procedure bij onze veelgestelde vragen en in onze voorwaarden. Uw tip zal worden doorgespeeld om de informatieverstrekking te verduidelijken. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena
Pluspunten
snelle levering. weet de maat en bepaalde merken zit altijd prima erg makkelijk. m.vr.gr
Pluspunten
Super snelle levering en uitstekend contact met klantenservice daar kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen TOP!
VerbeterpuntenNiks meer aan doen en vooral zo doorgaan!
Pluspunten
goede prijs. snelle levering duidelijke site, makkelijk zoeken en vinden
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Pluspunten
Bestelling gaat makkelijk en de website is klantvriendelijk in gebruik, Snelle levering. Niets op aan te merken verder.
Pluspunten
Netjes en snelbezorgd
Pluspunten
Prachtige schoenen gekocht en heel snel geleverd. Bedank!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer snelle levertijd! Vriendelijke klantenservice en zeer behulpzaam. Leuk assortiment.
VerbeterpuntenGeen :-) !
Pluspunten
Schoenen nieuwe collectie besteld binnen 2 dagen al in huis. Communicatie heel goed. Schoenen netjes geleverd . Heel mooi ingepakt leek wel een cadeau !
VerbeterpuntenGeen heel tevreden !
Pluspunten
Klantenservice direct en duidelijk
Pluspunten
De volgende dag al in huis.
Pluspunten
Pluspunten
Bestelprocedure eenvoudig; levering snel en uitermate goed verzorgd.
Pluspunten
Snelle en goede levering
Pluspunten
Snelle, nette en complete service.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten!