Pluspunten
zeer snelle en correcte levering
Verbeterpuntenmisschien toch een gratis retour levering op een sale bestelling want dit kost mij vanuit Belgie 16,40 euro . dat is wat spijtig . Met als besluit zal ik het bij deze ene keer laten.
Pluspunten
Goede service en snelle levering!
Pluspunten
Uiterst correct Snel Duidelijk
Positive
Hat alles super geklappt, gerne wieder! Top!
Pluspunten
Duidelijke informatie op de website over de schoenen. Verder pijlsnel met informatie over de verzending, TOP!
VerbeterpuntenWellicht is het mogelijk om aan te geven of een merk ruim, gewoon of klein valt?
Pluspunten
goede prijzen goede levering, netjes verpakt
Pluspunten
Mooie en duidelijke site
Pluspunten
snelle service
Verbeterpuntenkleurgelijkheid na kijken bij verzenden.
Pluspunten
Duidelijk site, goede en snelle levering. Nette verpakking.
Pluspunten
Het is snel en makkelijk, en goedkoper. En je krijgt nog een schoenlepel gratis bij ;)
Pluspunten
Livraison en Belqique (Bruxelles) en moins de 24h, c'est plus que rapide,c'et fantastique!!!!, produit conforme, continuer.....
Verbeterpuntencommunication en "chat" faire un petit effort en français......mais ce n'est pas très important.
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenMogelijkheid bieden tot achteraf betalen bijv. via afterpay.
Pluspunten
super service
Pluspunten
Snelle levering en contact. Ook hoe de schoenen worden geleverd (met nette envelop en schoenlepel) zijn slimme kersjes op de taart.
VerbeterpuntenMisschien toch de mogelijkheid bieden dat als schoenen een dag na bestellen van 20% naar 40% korting gaan dit verschil terug te storten. Tegoedbon is ook wel klantvriendelijk, alleen na bevestiging dat ik de schoenen hield ontving ik pas de voorwaarden (minimale besteding €75,-, voor december 2016).
Pluspunten
snelle en nette levering.
Verbeterpuntenjammer dat als je op dag van binnenkomst slippers een mail ontvangt met nog eens 10% extra korting en na telefonisch contact hier niets mee gedaan kan worden. Jammer!
Pluspunten
verrassend dat jullie de schoenen die wij heel graag wilde zo veel goedkoper hadden
Pluspunten
prachtige webside en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt. Aandacht aan besteed door factuur mooi in een chique zwarte envelop te doen met sluitzegel. Net even een beetje extra
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
goede service
Verbeterpuntengeen