Pluspunten
Snelle levering, helemaal top! En als je de doos opent, ontdek je je nieuwe schoenen verpakt als een echt cadeau en de pakbon in een stijlvolle enveloppe! Dus hierbij complimenten voor dit speciale verrassingseffect. Stijlvolle groet, Simone Tiehatten, S-Kwadraat Imago Stylist
Pluspunten
VerbeterpuntenIk mis het merk Gabor. Ik heb nu deze pumps bij een ander bedrijf besteld. Terugsturen zou makkelijker moeten gaan. Dat is nu een rem om weer te bestellen
Pluspunten
Super snel
Pluspunten
Goede en snelle levering .. bij retour ook snel weer je geld op je rekening Goede commincatie voor evt vragen .... Ik beveel MONFRANCE aan
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levertijd, vriendelijk personeel
Pluspunten
groot assortiment kwaliteitsproducten
Pluspunten
Snelle en vriendelijke afhandeling, ook bij ruilen
Pluspunten
Super snelle levering, zeer tevreden over de schoenen
Pluspunten
mooie collectie schoenen
Verbeterpuntenhet aanbod zou nog wat diverser kunnen
Pluspunten
keurige en snelle service.
Pluspunten
Pluspunten
Vlugge levering,maar dit weegt niet op tegen het negatieve punt nl. zeer omslachtig om een artikel terug te sturen!zeker wanneer het een afgeprijsd product betreft! Zelf transportbedrijf zoeken,en vanuit Belgie is dit zeker een dure aangelegenheid en dit op eigen kosten....
VerbeterpuntenErvoor zorgen dat terugsturen van een pakket gemakkelijker is voor de klant!
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Wij hanteren een gratis retourservice voor onze nieuwe collectie (ook vanuit België). Echter, geldt deze retourservice niet voor onze sale collectie. Uw tip zal zeker worden meegenomen voor de toekomst. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop
Pluspunten
Duidelijke communicatie, snelle levering.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede Chatservice
VerbeterpuntenAls ik schoenen koop (twee verschillende kleuren) en ik wil 1 kleur terugsturen dan zijn de kosten voor Sale artikelen voor eigen rekening (€6,95) Ik ben van mening dat in deze tijd zowel versturen als retourneren kosteloos is. In de toekomst zal ik dus bij een andere organisatie bestellen die dat wel hebben (en die zijn er genoeg). Wat schetst mijn verbazing? vandaag contact over een te kopen artikel. Vijf uur later krijg ik een sales dat mijn artikel in de uitverkoop gaat een enkele tientjes goedkoper is. Ik voel me ge..... omdat ik de afgelopen dagen meerdere malen contact heb gehad . Nu dus eker geen aankopen meer bij Monfrance.
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Wij bieden inderdaad enkel een gratis retourservice voor onze nieuwe collectie. Sale artikelen dienen op eigen kosten te worden geretourneerd. Daarnaast willen wij u graag informeren dat wij vooraf niet weten wanneer de sale verder afgeprijsd wordt. Mocht dit onverhoopt gebeuren kunt u contact opnemen met onze klantenservice zodat wij het verschil in aankoopprijs kunnen vergoeden. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop
makelijker maken terug sturen
Pluspunten
Snelle levering, perfect verzorgd en goede communicatie.
Pluspunten
precies zoals op de afbeelding en de volgende dag in huis, helemaal fijn
Pluspunten
Snel, overzichtelijke site, scherpe prijs. Goed en duidelijk allemaal
VerbeterpuntenZou het zo 1,2,3, niet weten met de huidige ervaring
Pluspunten
geweldig!!! het was net een cadeautje, zo mooi ingepakt en ook nog een schoenlepel cadeau
Pluspunten
snelle levering keurig verpakt