Pluspunten
Uitstekende service en vlotte en correcte levering.
Pluspunten
Monfrance is een geweldige schoenenzaak die gelukkig een webshop heeft. Woon zelf in het westen en ben niet zoveel in Maastricht.
Pluspunten
vette pluim
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, correcte beantwoording van email.
Positive
Super, schneller Versand!!
Pluspunten
Vandaag besteld, morgen in huis; top!
Positive
I live in Belgium, I ordered my shoes on a Tuesday evening and I got them on Thursday morning. I was quite surprised to received them this quickly so quite pleased.
Pluspunten
Mailcontact over dubbele bestelling, heel netjes een mail over terugboeking verzendkoste
Pluspunten
Prima website en super snelle levering!
Pluspunten
Snelle levering, Goede beschikbaarheid van maten
VerbeterpuntenNaamsbekendheid. Ik kende het helemaal niet, via Google bij terecht gekomen.
Pluspunten
Telefonisch advies gevraagd top geholpen, snelle keurige levering.
Pluspunten
Pluspunten
Zeer fijne communicatie en snelle service!
Pluspunten
Makkelijk te vinden via zoekmachines
VerbeterpuntenGroter assortiment
Pluspunten
zeer tevreden over de verzending
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Keurig verpakt en snelle levering
VerbeterpuntenVorige zending lamica laarzen was niet de juiste maat geleverd,afgeplakt met andere maatsticker,helaas kwam ik hier pas achter nadat ik een andere laars qua hakhoogte met deze laars wou vergelijken.Hierover is gemaild maar konden hier verder niets meer aan veranderen. Monfrance had bij de volgende zending wat schappelijker kunnen zijn wat prijs betreft.Niettemin ben/blijf ik een tevreden klant!
Pluspunten
Besteld en de volgende dag al in huis Super
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Pluspunten
Correcte informatie Snelle levering Keurig verpakt
Pluspunten
goede informatie op site, professioneel snelle levertijd
Verbeterpuntenwaarom mail vooraf sturen voor retourzending. Aanmelding via de site om retour te zenden zou handiger zijn, hebben jullie ook de informatie en kan de klant gelijk de retour wegbrengen. Scheelt in tijd