Pluspunten
prijs was correct en de levering op tijd
VerbeterpuntenDe schoen leek niet 100 procent nieuw, alsof het over een toonzaalmodel gaat of een exemplaar dat al eens gepast is geweest.
Pluspunten
Snel, accuraat, oog voor detail: goede communicatie in het geleverde product; nota met aanvullende info. Professioneel. Kom graag terug bij Monfrance.
Pluspunten
Snelle levering. Ook het omruilen was zo gepiept. En dat kosteloos!
VerbeterpuntenOok op zaterdag klantenservice beschikbaar zou handig zijn.
Pluspunten
Erg goede ervaring gehad met Monfrance! Ik bestelde op woensdag Shabbies voor mijn dochter. Deze werden op donderdag heel netjes geleverd. Op vrijdag kreeg ik een algemene mail dat de SALE was begonnen. De Shabbies werden nu Euro 19,= goedkoper aangeboden. Daar baalde ik wel van. Maar na een prettige mailwisseling met Monfrance heb ik het verschil netjes en snel retour ontvangen. Wat een service! Hier kom ik vaker terug voor een bestelling!!
Pluspunten
Goede communicatie!! Vriendelijk.
VerbeterpuntenIk had problemen met de betaling via PayPal. Na de afronding van de bestellingen werd ik niet doorverwezen naar de site van PayPal
Pluspunten
Snel, sneller, Monfrance!
VerbeterpuntenZou ik nu even niet weten.
Pluspunten
Prima levering. Goed verpakt.
VerbeterpuntenInlog op de website gaf niet automatisch mijn gegevens weer.
Pluspunten
prijs en snelheid levertijd ook in belgie
Pluspunten
Goede service!
Pluspunten
klantvriendelijk duidelijke website op zondag besteld, op dinsdag in België geleverd! Zalig!!
Pluspunten
Zeer snel geleverd
Pluspunten
Snelle en goede levering.
Pluspunten
Snelle levering. Keurig verpakt. Snelle terugstorting na retourzenden.
Pluspunten
Mijn klacht is naar zeer tevredenheid opgelost. Ze hadden enorm begrip voor mijn klacht. Dat waardeer ik enorm. In de toekomst ga ik zeker weer bestellen.
VerbeterpuntenIk ben niet echt blij. 1 dag na de bezorging is de artikel met 20% afgeprijsd. Ik heb vooraf de bestelling telefonisch contact gehad. Niemand heeft mij op de hoogte gebracht. Prijs is nu 199,96 ipv 224,96.
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend te vernemen dat de schoenen inmiddels van korting zijn voorzien terwijl u de originele verkoopprijs heeft betaald. Helaas weten wij van tevoren niet wanneer de sale van start gaat. Om die reden bent u telefonisch niet geïnformeerd aangaande een verhoogd kortingspercentage. Indien u de schoenen wenst te houden, zullen wij vanzelfsprekend het verschil in aankoopbedrag alsnog terugstorten. Wij verzoeken u vriendelijk ons daartoe een e-mail te sturen ter bevestiging. Met vriendelijke groet, MOPNFRANCE webshop Celena
Pluspunten
Snelle goede levering. Antwoorden snel op vragen
Pluspunten
Niet te duur. Snelle levering.
VerbeterpuntenVoor mij geen verbeterpunten.