Pluspunten
Goede service!
Pluspunten
klantvriendelijk duidelijke website op zondag besteld, op dinsdag in België geleverd! Zalig!!
Pluspunten
Zeer snel geleverd
Pluspunten
Snelle en goede levering.
Pluspunten
Snelle levering. Keurig verpakt. Snelle terugstorting na retourzenden.
Pluspunten
Mijn klacht is naar zeer tevredenheid opgelost. Ze hadden enorm begrip voor mijn klacht. Dat waardeer ik enorm. In de toekomst ga ik zeker weer bestellen.
VerbeterpuntenIk ben niet echt blij. 1 dag na de bezorging is de artikel met 20% afgeprijsd. Ik heb vooraf de bestelling telefonisch contact gehad. Niemand heeft mij op de hoogte gebracht. Prijs is nu 199,96 ipv 224,96.
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend te vernemen dat de schoenen inmiddels van korting zijn voorzien terwijl u de originele verkoopprijs heeft betaald. Helaas weten wij van tevoren niet wanneer de sale van start gaat. Om die reden bent u telefonisch niet geïnformeerd aangaande een verhoogd kortingspercentage. Indien u de schoenen wenst te houden, zullen wij vanzelfsprekend het verschil in aankoopbedrag alsnog terugstorten. Wij verzoeken u vriendelijk ons daartoe een e-mail te sturen ter bevestiging. Met vriendelijke groet, MOPNFRANCE webshop Celena
Pluspunten
Snelle goede levering. Antwoorden snel op vragen
Pluspunten
Niet te duur. Snelle levering.
VerbeterpuntenVoor mij geen verbeterpunten.
Pluspunten
Prachtige laarsjes en enorm snel geleverd !
Pluspunten
Een riem besteld voor de verjaardag van mijn man. Was prachtig ingepakt en een leuke mail ontvangen.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Prima service, nette prijs
Pluspunten
Snelle service 10% korting Makkelijke site
VerbeterpuntenMogelijkheid achteraf betalen
Pluspunten
Snel en duidelijk
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goed en vlug verstuurd Alleen jammer dat ze niet pasten
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle, goede service met handige extra's voor bij de schoenen