Pluspunten
Overzichtelijke site, zeer snelle levering
Pluspunten
product voldoet aan de eisen, snelle e-mail met de track and trace code
Pluspunten
Handige site en zeervsnelle service. Had online besteld en de volgende dag al in huis.
VerbeterpuntenVerzendkosten iets goedkoper maken
Pluspunten
Supersnelle en correcte levering
Pluspunten
Snelle levering, mooie grote collectie
Pluspunten
Dezelfde middag nadat de bestelling geplaatst was, de melding gekregen dat de order niet geleverd kon worden.
VerbeterpuntenZorg dat de voorraad die de website aangeeft ook klopt. Mijn eerste bestelling bleek niet geleverde te kunnen worden. Nu maar wachten op het bedrag dat terug gestort moet worden. Doe dit in dergelijke gevallen direct. Voor mij geen tweede bestelling meer.
Beste klant, Bedankt voor uw bericht. Om teleurstelling bij onze klanten te voorkomen gaan al onze artikelen door een uitgebreide kwaliteitscontrole alvorens deze verzonden worden. Helaas voldeed het door u bestelde artikel niet meer aan onze eisen en heeft u om die reden bericht gekregen. Het bedrag wordt uiterlijk de eerstvolgende werkdag gecrediteerd. Mocht u het bedrag nog niet hebben ontvangen, dan vernemen wij dat graag. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena
Pluspunten
Levering prima. Collectie prima
Pluspunten
Snel en makkelijk
VerbeterpuntenVerzendkosten
Pluspunten
Uitstekende en snelle service
Pluspunten
Mooie schoenen, snel geleverd, prima prijs. Fijne webshop! Ook retourneren van een deel van mijn bestelling ging vlekkeloos. Complimenten!
VerbeterpuntenHet model van een van mijn bestelde paar schoenen kwam niet helemaal goed over op de foto's op de website. Na ontvangst bleek het model niet mijn smaak. Misschien bij sommige modellen een extra foto?
Pluspunten
Goede service en denkt met je mee voor een oplossing voor de bezorging van de schoenen in vakantietijd.
Pluspunten
Echt super snelle levering
Pluspunten
Snelle afhandeling van de bestelling.
Pluspunten
Snelle levering en goede klantenservice als je vragen hebt.
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Graag willen wij u informeren dat de door u bestelde laars inderdaad een leren laars is uit onze nieuwe collectie. Dit model hebben wij onlangs ontvangen van onze leverancier en wij kunnen u garanderen dat dit model nog niet eerder door een andere klant gepast is. Echter, zijn Cypres laarzen uit soepel leer vervaardigd en is het niet vreemd dat het leer aan de binnenzijde, mede door de inzet van de rits, gerimpeld is. U kunt dit ook terug zien op de productfoto op onze webshop. Twijfelt u toch over het product? Dan kunt u een foto sturen naar [email protected] en zullen onze medewerkers er zo spoedig mogelijk naar kijken. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena
Pluspunten
Schoenen zijn heel snel geleverd. Zondagavond besteld en dinsdag binnen. Schoen was niet meer in de winkel maar wel in webshop,
Pluspunten
Snel geleverd (gelukkig via PostNL), ik kreeg keurig de trackingcode per mail en de bestelling zat stevig en netjes verpakt. Top!
Pluspunten
Geweldig service gericht bedrijf. Veter na 1 week kapot, direct gratis nieuwe levering verzonden.
Verbeterpuntenpostnl ivm staking langer over gedaan, niet aan jullie te wijten.
Pluspunten
Telefonische advies over keuze vooraf was erg prettig
VerbeterpuntenZichtbaarheid / vindbaarheid, kwam bij toeval op de site maar had er nooit eerder van gehoord
Pluspunten
zeer snelle levering. goede en gebruiksvriendelijke website. bestellen vanuit België geen enkel probleem. lage verzendkosten.
Verbeterpuntengeen verzendkosten zou het bedrijf nog aantrekkelijker maken alhoewel U sowieso correcte verzendkosten hanteert.
Pluspunten
Correcte levering
VerbeterpuntenGeen afstemming on-line met winkel . In winkel schoenen passen om ze vervolgens on-line met verzendkosten en korting te laten toesturen.
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Wat spijtig te vernemen dat u niet geheel tevreden bent met onze service. Helaas is de situatie ons niet geheel duidelijk. Indien u een e-mail stuurt naar [email protected] willen wij de kwestie graag voor u bekijken. We zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena