Pluspunten
Goede service, snel en mooie prijs!
Pluspunten
Supersnelle service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
mooie collectie schoenen vlotte levering zeer net verpakt en leuke attentie erbij en super dat je geen verzendkosten hoeft te betalen als je dure schoenen besteld. super
Pluspunten
Snelheid van leveren
Pluspunten
Duidelijke webshop, snelle levering.
Pluspunten
Heldere website, duidelijke bestelprocedure en een geweldige klantenservice!
Pluspunten
Alles, zowel op de site als in de winkels, daar heb ik al eerder een compliment voor ingediend, niets is teveel moeite, in geen enkel winkel. met name de dame in de winkel op het OLV plein is zeer behulpzaam, ga dan ook vaak naar Maastricht om bij Monfrance te shoppen.
VerbeterpuntenNiets.
Pluspunten
doet wat het zegt
Verbeterpuntennaamsbekendheid
Pluspunten
goed verzorgde bestelling
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, foutloze afhandeling.
Pluspunten
Mooie site, aanvragen gaat snel!
VerbeterpuntenLet op met extra korting van 10% in google als dit niet geld voor sale producten!
Beste klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Graag willen wij u informeren dat wij niet via derden adverteren m.b.t kortingscodes. Het is voor ons dan ook niet geheel duidelijk naar welke kortingscode u verwijst. Wilt u graag op de hoogte worden gehouden van onze nieuwtjes? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena
Pluspunten
Prima gegaan, zowel de bestelling als de klantenservice die ik aan de lijn had. Vlotte en nette verzending. Alle lof. Kan niet beter.
Pluspunten
Snelle en nette levering van de schoenen. Zeer tevreden met mijn aankoop.
betaling ook achteraf mogelijk maken, met acceptgiro
voor 20u besteld morgen in huis..
Pluspunten
Prima bedrijf , geen negatieve punten
Pluspunten
Snelle levering Goede informatie Degelijk en netjes verpakt
Pluspunten
Snelle correcte levering. Retourneren gaat ook prima. Ik zou het zo weer doen
Pluspunten
Geen.
VerbeterpuntenAfhandeling van klachten duurt veel te lang. Kapotte nieuwe schoenen moeten eerst worden gefotografeerd en worden gemaild om te worden beoordeeld. Daarna worden de schoenen naar de fabriek gestuurd om ook daar te worden beoordeeld. We worden van de voortgang van de procedure op de hoogte gehouden. Bij andere internetschoenenshops wordt het geld zonder problemen terug gestort. Dit was de eerste en de laatste keer dat ik bij dit bedrijf schoenen heb gekocht!!!
Beste heer Hagemeijer, Bedankt voor uw beoordeling. Zoals besproken kunnen wij gedragen schoenen helaas niet zomaar retour nemen. Wij verzoeken klanten hun klacht middels een foto kenbaar te maken zodat wij deze kunnen beoordelen. Op basis van de door u toegezonden foto hebben wij besloten de schoenen naar Van Bommel te sturen. Wij vertrouwen erop dat zij zo spoedig mogelijk met een gepaste oplossing zullen komen. Vanzelfsprekend zullen wij u op de hoogte houden van de status van uw klacht. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena
Pluspunten
Snelle levering, ziet er allemaal goed uit. Aanrader!