Pluspunten
goede uitleg via de telefoon over de bestelmogelijkheden
Pluspunten
snelle levering en correcte afhandeling heel positief
Pluspunten
Prima service. Snelle terugbetaling.
Pluspunten
Snelle levering en goede service, je kan online vragen stellen die onmiddellijk beantwoord worden.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle levering keurige retour zending wat betreft het retour geld kan ik nog niks over zeggen
Pluspunten
Direct reageren op mailberichten.
VerbeterpuntenDoor gebruik van het zelfde artikelnummer voor verschillende schoenen ontstaan makkelijk bestelfouten wat tot teleurstellingen kan leiden.
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Graag willen wij u informeren dat wij voor alle artikelen een uniek artikelnummer aanmaken. De artikelnummers waar u naar verwijst betreffen de fabrikantscodes. Deze codes worden door de fabrikant aan de artikelen toegekend en zijn voor alle verkooppunten gelijk. Wij hebben u reeds een e-mail doen toekomen met een uitgebreide uitleg aangaande uw bestelling. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena
Pluspunten
Afspraak is afspraak, keurige en tijdige levering, prima topprodukt
VerbeterpuntenIk zou het niet kunnen verzinnen
Pluspunten
Super snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Uitstekende klantenservice.
VerbeterpuntenNog geen verbeterpunten opgemerkt.
Pluspunten
Prima dienstverlening, houden zo!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Snelle verzending. Goede reactie op mail met vraag ivm korting.
Verbeterpuntennvt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Overzichtelijk, enorme snelle levering en bovenal: geweldige kwaliteit schoenen!!! Ik heb moeilijke voeten, maar ze zitten als gegoten...:-)
VerbeterpuntenWat mij betreft: geen!
Pluspunten
Snel en klasse ingepakt. Kreeg er ook no een paar hippe slippers bij.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super snelle service! Top!
Pluspunten
Netjes geleverd in doos
VerbeterpuntenWoon in Amsterdam Westerpark en moest in een totaal andere buurt m'n pakket ophalen 2 trams om daar te komen kost ook geld
Geachte klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Helaas zijn wij voor de aflevering van uw bestelling afhankelijk van een derde partij. Wij vertrouwen erop dat PostNL er zorg toe draagt het pakket te allen tijde bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt af te leveren. Wij hebben hier helaas geen invloed op. We wensen u veel draagplezier toe! Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena
Pluspunten
Snelle levering. Goede merken
VerbeterpuntenSchoenen net genoeg afgeprijsd dat verzendkosten moeten worden betaald :( :( :(
Geachte klant, Bedankt voor uw beoordeling. Graag willen wij u informeren dat wij voor bestellingen onder de €50,00 en artikelen voorzien van 40% korting of meer verzendkosten in rekening brengen. Daarentegen kunt u uw bestelling wel kosteloos retourneren mits binnen 7 kalenderdagen kenbaar gemaakt. Graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena