Pluspunten
Super snel en netjes verpakt
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Duidelijke website, grote keus en snelle levering.
Pluspunten
Goede prijs wanneer je het vergelijkt met andere winkels en zeer snelle levering. Wij zijn tevreden
Verbeterpunten522
Pluspunten
mooie schoenen en snelle service
VerbeterpuntenJammer dat je bij schoenen van 100 euro ook nog de verzendkosten moet betalen.
Pluspunten
Supermooie schoenen de volgende dag in huis. Retouren is ook snel geregeld en snel geld terug. Ook telefonisch hulp als iets niet lukt: helemaal niks op aan te merken
Pluspunten
Very sincere company
Pluspunten
zeer uitgebreide keuze in kwaliteitsvolle schoenen in mijn maat (maat 35) vriendelijk en behulpzaam personeel!
Pluspunten
Vriendelijk geholpen in winkel & webshop, super snelle levering, top!
Pluspunten
Snelle levertijd
VerbeterpuntenNa 3 dagen nog geen aangevraagde retourbon ontvangen
Beste heer, Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het uitermate vervelend te vernemen dat u niet meteen een retourzegel heeft mogen ontvangen door een storing aan onze kant. Wij hebben u alsnog een pakketzegel gestuurd. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena
Pluspunten
Prijs
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering. Goede communicatie. Prima retourbeleid.
VerbeterpuntenJammer dat je toch verzendkosten moet betalen als je een paar met korting en een paar zonder korting in je winkelmandje hebt. Het zou netter zijn om dan de gratis verzending toe te passen.
Pluspunten
prima verzorgd
Pluspunten
grote collectie, snellel levering
Pluspunten
goede uitleg via de telefoon over de bestelmogelijkheden
Pluspunten
snelle levering en correcte afhandeling heel positief
Pluspunten
Prima service. Snelle terugbetaling.
Pluspunten
Snelle levering en goede service, je kan online vragen stellen die onmiddellijk beantwoord worden.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle levering keurige retour zending wat betreft het retour geld kan ik nog niks over zeggen
Pluspunten
Direct reageren op mailberichten.
VerbeterpuntenDoor gebruik van het zelfde artikelnummer voor verschillende schoenen ontstaan makkelijk bestelfouten wat tot teleurstellingen kan leiden.
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Graag willen wij u informeren dat wij voor alle artikelen een uniek artikelnummer aanmaken. De artikelnummers waar u naar verwijst betreffen de fabrikantscodes. Deze codes worden door de fabrikant aan de artikelen toegekend en zijn voor alle verkooppunten gelijk. Wij hebben u reeds een e-mail doen toekomen met een uitgebreide uitleg aangaande uw bestelling. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena