Pluspunten
Snelle en keurige levering van de bestelde artikelen
VerbeterpuntenEr zouden meer producten op 1 pagina kunnen worden getoond wat mij betreft.
Pluspunten
Goede en snelle service
Pluspunten
Zeer goede collectie en orderverwerking
VerbeterpuntenDe website is mobiel slecht te gebruiken, dit kan vrij simpel beter
Beste klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Graag willen wij u informeren dat onze mobiele website recent online is gegaan. U zou onze webshop nu ook perfect op uw telefoon moeten kunnen bekijken. Mogen wij u binnenkort weer van harte verwelkomen? Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena
Pluspunten
Duidelijke site en snelle bezorging en snelle reactie op vragen via mail
Verbeterpuntenzijn er niet
Pluspunten
geweldige service en accurate behandeling
Positive
Schnell und unkompliziert
Pluspunten
Goede service. Prima afhandeling van de retourzending.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel, geen problemen bij retourzending
Pluspunten
Snelle en goed verzorgde levering. Perfect verzorgd!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Duidelijke site, goede kwaliteits producten, groot assortiment, goede aanbiedingen, snelle levering. Goede ervaringen. Kortom, tevreden klant
Verbeterpuntenlevering in het buitenland ( Tsjechie)
Beste klant, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen onze webshop te beoordelen. Wat fijn dat u de ervaring met onze webshop als prettig beschouwt! Wellicht heeft u op onze webshop al gezien dat wij naar een groot aantal landen verzenden. Wanneer u het gewenste land niet kunt selecteren, kunt u een e-mail sturen naar onze webshop. Wij zullen dan de mogelijkheden omtrent het verzenden naar het gewenste land kenbaar maken. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena
Pluspunten
De website gaf aan nog 1 artikel voorradig. Dan stijgt de spanning maar Monfrance maakte het waar: keurig verzorgd afgeleverd. Binnen korte tijd.
Pluspunten
Was echt verbaasd over de snelheid van de levering Mijn aangekocht artikel was van heel goede kwaliteit , heel tevreden over alles
Pluspunten
Zeer snelle levering. Ook bij retour erg sportief en snel met reageren. Volgende keer zeker kijken of ik hier kan slagen.
Pluspunten
Heel snelle en goede service! Heel verzorgde levering!
VerbeterpuntenKleur handtas wijkt wat of van de beschrijving en van de foto.
Pluspunten
Snelle reactie op mijn verzoek over aflevering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
heel snelle levering goeie service en afhandeling authentiek!
Verbeterpuntenkleur schoenen kan iets beter - niet altijd waarheidsgetrouw
Pluspunten
Goede service snelle levering