Pluspunten
Ik ben gewoon super positief...heb helemaal geen klachten en service zowel als op de website of telefoon geweldig!!!!
Pluspunten
Gewoon goed!
Verbeterpunten2 dagen na bestelling leveren, bij meeste bedrijven is 1 dag maar niet heel erg
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Graag willen wij u informeren dat wij ernaar streven bestellingen die voor 15.00 uur geplaatst zijn binnen één werkdag te verwerken en verzenden. Bestellingen die in de avonduren worden geplaatst, worden de eerstvolgende werkdag verzonden. Om die reden heeft u uw bestelling een dag later pas mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena
Pluspunten
Keurige service, snelle levering en nette afhandeling van retourzending
Pluspunten
Alles perfect en zeer snel afgehandeld
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede service, duidelijke die, fijn om te chatten bij vragen
Pluspunten
Het bestelde is op een zéér professionele wijze aan mij gezonden. En ... een dag later had ik de schoenen al in huis. Geweldig ! Ik zou geen enkel negatief punt weten te verzinnen. Gefeliciteerd Monfrance !
VerbeterpuntenIk zou géén enkel verbeterpunt weten te verzinnen.
Pluspunten
Snel,alles prima!
Pluspunten
Alles perfect gegaan van bestelling, betaling tot levering!
Pluspunten
Vriendelijke en behulpzame klantenservice
Pluspunten
Super veel keus en een goede prijs in vergelijking met andere sites of winkels! en een hele snelle levering!
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Goede website, duidelijke afbeeldingen en men werkt secuur en snel.
Pluspunten
Snelle levering !
VerbeterpuntenMogelijkheden tot achteraf betalen
Pluspunten
- Zeer snelle levering! - Goede kwaliteit schoenen - Prettig dat er bij de levering en factuur ook een folder met onderhoudstips en waarschuwingen zit!
Verbeterpunten- In webshop ook klantenreviews van producten laten zien
Beste klant, Wat fijn te vernemen dat u zo tevreden bent over uw bestelling. Vanzelfsprekend zullen wij uw tip omtrent de productbeoordelingen meenemen voor de toekomst. We hopen u binnenkort weer in onze webshop te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena
Pluspunten
Mooie schoenen
VerbeterpuntenVandaag in de zaak geweest. Blijkt er 30% korting te zijn op deze schoenen. Dat is wel erg jammer. Mijn korting on line was maar 20%.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat vervelend te horen dat u de schoenen met 20% korting heeft aangeschaft terwijl deze inmiddels verder zijn afgeprijsd. U kunt een e-mail sturen naar webshop@monfranceschoenmode waarin u uw ordernummer vermeldt. Wij zullen het verschil in aankoopbedrag dan zo spoedig mogelijk naar u overmaken. We hopen u hiermee een passende oplossing te hebben geboden. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena
Pluspunten
Het zijn schoenen van goede kwaliteit.
VerbeterpuntenMeer afprijzen.