Pluspunten
Mooi assortiment Duidelijke instructie over evt retourneren Goede verwijzing naar track en trece
Pluspunten
Snelle levering, keurig verpakt
Niet alle zoekresultaten werden weergegeven wanneer je zocht onder het merk, wel als je zocht op de productnaam. Hierdoor had ik niet alle UGG modellen in één overzicht.
Pluspunten
Lekker snel binne, 's middags bested de andere dag binnen
Pluspunten
Was goed snellen levering en netjes in gepakt en zo
Pluspunten
Alles goed geregeld
VerbeterpuntenNee
A5 flyer met foto's + info over de winkel bij levering van de bestelling. Want zeker voor de service een reden om vanuit Achterveld naar Maastricht te komen.
Beste klant, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen onze webshop te beoordelen en wat fijn te vernemen dat u zo tevreden bent met onze service. Vanzelfsprekend stellen wij het erg op prijs als onze klanten suggesties aandragen. Deze zullen wij dan ook met dank opnemen in ons systeem zodat wij deze wellicht in de toekomst kunnen doorvoeren. Graag tot ziens in onze webshop of een van onze winkels! Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena
Pluspunten
Ik vind dat ze bij dit bedrijf in Maastricht duidelijk charmantere schoenmode hebben dan elders in Nederland. Ze hebben de goede merken als Maripé. Ik ben dol op Italiaanse merken, merken uit de zuidelijke of oostelijke landen. Gabor en Peter Kaiser zijn natuurlijk van prachtige Duitse kwaliteit en pasvorm, maar vaak erg klassiek of zelfs wat ouderwets. Gabor kan ook lomp zijn. Maar Monfrance heeft een prachtig stijlvol en charmant assortiment bijeen gebracht wat mij bijzonder aanspreekt. Ik heb nog niet veel ervaring met hun service, dit was mijn eerste bestelling, maar dit is vlekkeloos verlopen. De bestelling was ook erg goed verpakt, met luchtplastics ertussen om de doos op zijn plaats te houden tijdens het vervoer. Heel netjes! Bedankt Monfrance!
VerbeterpuntenDie weet ik op dit moment niet. behalve dat het pakketje nog beter gevolgd kan worden via een rechtstreekse link naar Post.nl track en trace. De link die werd gegeven leidde niet naar de mogelijkheid alles te volgen. Ik heb zelf de juiste link opgezocht.
Pluspunten
mooie producten, goede service via internet over de stand van zaken, snelle levering. gewoon in een woord prima.
Pluspunten
Ik werd snel geholpen via de chat-functie. Mijn vraag was meteen beantwoord.
Pluspunten
Zeer correct en snel !
Pluspunten
Schoenen snel en netjes op tijd geleverd.
Pluspunten
Wat een vlotte levering...
Pluspunten
Exceptional and quick service, also when I phoned!
Pluspunten
Tijdens mijn vakantie in Valkenburg ben ik de winkel geweest tijdens het winkelen in Maastricht . Deze winkel sprak mijn enorm aan doordat ik zelf vroeger in de schoenenbranche heb gewerkt en voor mij de juiste merken verkopen.Ik heb toen in de winkel een paar schoenen gekocht en nu kijk ik ieder seizoen op de site.
Een retour zending niet geaccepteerd. Overwegingen daar omtrent zijn een grijs gebied. Echter wat nu echt spijtig is, is dat je dan € 6,75 moet betalen om de schoenen (die je niet voor niets ruilt) terug te halen. Geen enkele coulance wat in deze casus wel gepast zou zijn geweest. Dit geeft een zeer nare afdronk over een bedrijf dat ik voorheen hoog had aangeschreven.
Beste mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling. Graag willen wij u informeren dat wij artikelen welke niet meer in de originele staat verkeren zoals wij u deze hebben doen toekomen, helaas niet retour kunnen nemen. Wij hebben u reeds een e-mail gestuurd ter verduidelijking van de situatie. In deze e-mail vindt u tevens uitleg over het in rekening brengen van verzendkosten. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena