Pluspunten
Scherpe prijs en snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Duidelijke website, zeer snelle en correcte levering, goede verpakking
Pluspunten
Sneller geleverd dan gepland en goed op de hoogte gehouden over de levering! Uiteraard ook erg tevreden over het artikel. Ik kende Monfrance niet, maar zal jullie zeker onthouden! :)
Pluspunten
echt snelle levering, prima service, geeft heldere informatie per e-mail en op website, prima afhandeling van retouren
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle correcte levering, website helder
Pluspunten
Snelle levering en fijn dat je je pakje kunt volgen
Pluspunten
De schoenen waren niet oké,. Maar de service van dit bedrijf was uitmuntend!!!!!
Pluspunten
Goede snelle levering. Mooi verpakt.
Pluspunten
gratis verzending!!!! telefonisch contact perfect.
VerbeterpuntenHelaas was mijn maat uitverkocht.
Pluspunten
Ruime collectie in brede maten. Toppie
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle service, nette communicatie
Pluspunten
zeer positief, had schoenen gezien op de website en heb via de webwinkel info gevraagd. daarna ben ik naar een van de filialen gegaan die aangegeven was door Kirsten. de dag erna had ik de schoenen en uitleg over de verzorging ervan.
Pluspunten
zeer snelle levering, laarzen voldeden aan verwachting, erg blij mee!!!
Pluspunten
Snelle verzending, mooie complete collectie en goede uitverkoop
Pluspunten
Goedkoop, snel, duidelijk!
VerbeterpuntenOp de foto stonden mandarijn kleurige moccasins, beschreven als "rood" op de site, maar als tangerine op andere websites. Ik wist niet zeker of ik mijn gewenste kleur bestelde en heb de gok gewaagd (met succes). Beter de internationale kleurcodes aanhouden om verwarring te voorkomen!
Beste klant, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen deze beoordeling te verstrekken. Graag willen wij u informeren dat wij de kleurcodes van de fabrikant altijd vertalen naar onze eigen kleurcodes. Om die reden kan het voorkomen dat de kleur anders aangeduid wordt dan bij andere webshops. Indien u twijfelt over de kleur kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers kunnen u inzicht geven in de kleurcode van de fabrikant. Vanzelfsprekend zullen we uw tip wel meenemen voor de toekomst. Graag tot ziens in onze webshop of een van onze winkels! Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena
Pluspunten
Keurig en adequaat antwoord op mail
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling
Pluspunten
snelle nette levering
Pluspunten
Snel, foutloos, keurig verpakt. Via chat ook prima bereikbaar.
Pluspunten
Levert snel en mooi kwaliteit schoenen!
Verbeterpunten-