Pluspunten
Service
Pluspunten
Perfecte snelle levering en snelle reactie op email.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten denkbaar.
Pluspunten
Supersnelle levering, goede informatie over levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
als alle firma's die via internet zo correct en snel leveren ga ik zelf niet meer winkelen,ook uitleg van maten ok en juist.Doe zo verder
Pluspunten
Zeer verzorgd pakket, met een kleine attentie ;-)
VerbeterpuntenPrima, zo doorgaan
Pluspunten
Snelle levering en kwaliteit gewaarborgd
Pluspunten
Zeer ruime sortering. Geen verzend,-retourkosten. Snelle levering.
VerbeterpuntenInformatie [telefonisch] over een product kan beter. Verkoopster kon mij niet goed vertellen hoe ik de maat van een riem moest opmeten.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Graag willen wij u informeren dat de lengte van onze riemen worden weergegeven in centimeters. Dit aantal centimeters is gebaseerd op de lengte van de riem gemeten vanaf de gesp tot het eerste gaatje. Mocht u nog verdere informatie wensen, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop
Pluspunten
Duidelijke website, uitstekende snelheid in verzenden.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
het bedrijf doet wat het beloofd
Pluspunten
Snelle levering. Vriendelijke klantenservice
Pluspunten
Super snelle levering.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
top service, snelle levering!
Op de website zag ik een paar leuke schoenen die in de sale waren. Ik ben woonachtig in Maastricht, en heb telefonisch gevraagd of ik de schoenen in de schoenenwinkel kon komen ophalen. Dit was echter niet mogelijk. Ik heb € 6,50 aan portokosten moeten betalen, terwijl ik in stad woon. Ik vindt dit niet klantvriendelijk. Ik heb de portokosten moeten betalen,terwijl dat eigenlijk niet nodig was
Beste klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling. We vinden het erg spijtig te vernemen dat u ontevreden bent over onze verzendservice. Graag willen wij u informeren dat tijdens de sale periode een gedeelte van onze collectie enkel in onze webshop verkrijgbaar is. In onze webshop is verzending binnen Nederland gratis met uitzondering van artikelen welke voorzien zijn van 40% korting of meer. Om die reden zijn er voor uw bestelling verzendkosten in rekening gebracht. Deze kosten worden tijdens het bestellen automatisch in rekening gebracht. Daarentegen hanteren wij ook tijdens onze sale periode een gratis retour procedure. We zullen uw tip zeker meenemen voor de toekomst. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop