Pluspunten
Hele snelle levering. Heel zorgvuldig verpakt. En er zat een hele leuke attentie bij. Met zorg en aandacht zijn wij geholpen! Wij zijn super tevreden en zullen zeker in de toekomst weer gebruik maken van deze superleuke winkel!
Pluspunten
snelle levering en zeer correcte service, een compliment
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke communicatie over wanneer je het product krijgt
Pluspunten
De bestelling moest naar België en was de volgende dag al hier. Zeer snelle bediening.
Pluspunten
Hele snelle afhandeling van mijn bestelling. En een gebruiksvriendelijke site. Top!
Pluspunten
snelle levering, mooie schoenen
Pluspunten
Snelle levering, degelijke beschrijving op de site
VerbeterpuntenHet papier dat tussen de schoenen hoorde te zitten zat onder de schoenen waardoor deze tijdens transport tegen elkaar schuurden. Gevolg : beschadigde laklaag. Misschien was dit een paar dat Door een andere klant teruggestuurd werd? Betere controle nodig voor verzending. Dozen openmaken voor verpakking aub
Geachte mijnheer, Hartelijk dank voor het feit dat u de tijd heeft genomen om onze webshop te beoordelen. Het is vanzelfsprekend niet de bedoeling dat u beschadigde schoenen ontvangt. Als u interesse heeft in een nieuw paar kunt u contact opnemen met onze webshop Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Kirsten
Pluspunten
Enige plek waar de schoenen nog in de juiste maat verkrijgbaar waren en ook nog eens op zeer korte tijd geleverd (ondanks de feestdagen)
Pluspunten
Snel, betrouwbaar, top,
Pluspunten
Goed verzorgd pakket. Snel geleverd ondanks feestdagen. Zaten zelfs chocolaatjes en een kortingsbon in. Tevens extra informatiefolder van Ugg. Zeer netjes.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Bestelling volgende dag al in huid. Alles keurig netjes verzorgd
Pluspunten
Overzichtelijke site met mooie schoenen in mijn maat (43). Levering volgende dag, heel blij met mijn aankoop.
Pluspunten
Snelle bezorging, schoenen netjes (niet gedragen/gepast), en een aardigheidje erbij. ook tips voor onderhoud. een goed gevoel voor herhaling vatbaar
Pluspunten
Ben zeer tevreden over zowel de schoenen als de winkel. Zeer snelle levering, goed verpakt en kleine attentie voor Kerstmis. Een aanrader!
Pluspunten
extra attentie bijgevoegd.....super
Pluspunten
Snel geleverd, goed verpakt, betrouwbaar omdat er ook winkels zijn. Ook retourzending zeer snel en keurig afgehandeld.
Pluspunten
Direct contact en onwijs behulpzaam! Service is top! Kirsten heeft onwijs goed geholpen
Verbeterpuntenniks