Pluspunten
Alles is keurig op tijd geleverd en er wordt zelfs chocolaatjes bijgeleverd, top service
Verbeterpuntengeen, gewoon goed
Pluspunten
Tas gekocht mooi materiaal en ik vind het artikel een goede prijs kwaliteisverhouding hebben Werd prima op de hoogte gehouden van de snelle levering Geweldig!
Pluspunten
Alles positief !!!
Pluspunten
Optijd geleverd in de drukke kersttijd
Pluspunten
Goed verpakt en een leuk cadeautje erbij
Pluspunten
Prima afhandeling, snelle levering.
VerbeterpuntenMss de hoogte van de hak op de site erbij vermelden.
Pluspunten
Enorm snelle levering! Snelle reactie op vragen en verzoeken via mail.
VerbeterpuntenEigenlijk geen..
Pluspunten
Der einzige schuh Händler, der genau diese Boots noch hatte!! Sogar bei UGG Australia selbst, hab ich keine mehr bekommen! Danke, danke, danke MONFRANCE. Auch für die wahnsinnig schnelle Lieferung! Bin begeistert
Pluspunten
Vandaag besteld, volgende dag aan huis
Pluspunten
hele snelle bezorging en goede prijs
Pluspunten
snelle service snelle reactie ivm retour goed verpakt- nette schoenen
Verbeterpuntenretour zending iets langer dan 4 dagen beter aangeven wanneer men besteld de levering zal plaats vinden
Pluspunten
aangenaam verrast door snelle reactie, snelle levering. zorgvuldige verpakking. kan echt niks negatief bedenken . wil zeker in de toekomst verder klant blijven .
VerbeterpuntenMeteen retourbewijs bij bestelling
Pluspunten
Helemaal tevreden
Pluspunten
Snelle levertijd, goed verpakt en mooi verpakt!
VerbeterpuntenWaar mogelijk zetten: voor 20:00 besteld morgen in huis of preciezer aangeven van bezorgdatum.
Pluspunten
Pas op! Bestel geen schoenen bij Monfrance. Als er binnen een maand een groot gat in de zool ontstaat, bieden ze namelijk geen enkele oplossing!
VerbeterpuntenIk heb nog nooit zo'n slechte service gehad!
Geachte mevrouw, Wij vinden het bijzonder spijtig en ook volkomen onterecht dat u een dergelijke reactie via een Kiyoh beoordeling verspreidt. Een groot gat in de hiel (NIET in de zool) ontstaat niet spontaan. Daarnaast is de dreigende intimiderende taal in uw e-mails niet de manier waarop wij met onze klanten willen communiceren. Uw klacht is zeer zorgvuldig en op een eerlijke manier door ons beoordeeld en we hebben over onze bevindingen uitvoerig met u gecommuniceerd. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Heel gemakkelijk producten kiezen, kopen en betalen. Verzending snel en zoals beloofd!
VerbeterpuntenIk vond de website er minder aantrekkelijk uitzien. Wat oud(er)(bollig). Mss iets voor de toekomst.