Pluspunten
artikel was in voorraad, heel snel geleverd, goede verpakking, uitstekende service!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Hele snelle levering prima
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering, mooie collectie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer netjes en met veel aandacht en zorg uitgevoerd(oa schoenlepel)
Pluspunten
Snelle levering zorgvuldig verpakt
Pluspunten
Goede site, snel geleverd
Pluspunten
heel snelle levering
Verbeterpuntenschoenen waren duurder dan in België. Ik zag dezelfde schoenen in België voor 125 euro. Nu betaalde ik er 129,95 euro voor. In België waren ze niet meer in mijn maat dus kocht in ze bij Monfrance schoenmode.
Pluspunten
goede website ,snelle bezorging
Pluspunten
Snelle levering en snelle terugbetaling bij retouren. Prima geregeld en alles komt keurig verpakt.
VerbeterpuntenWat mij betreft mag de verzenddoos liever in een doos zonder opdruk. Niemand hoeft te weten wat ik thuis of bij mij en velen anderen: op kantoor laat afleveren.
Pluspunten
Eenvoudig bestelprocedure Snelle afhandeling Product is goed en komt overeen met website Verpakking & pakbon dik in orde
VerbeterpuntenMail sturen als de bestelling wordt verstuurd.
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. We vinden het fijn te vernemen dat u zo tevreden bent met de bestelprocedure en verzendservice van onze webshop. We streven ernaar onze klanten te allen tijde op de hoogte te houden van de status van hun bestelling. Zodra uw bestelling is verwerkt en verzonden krijgt u automatisch een e-mail toegestuurd met daarin uw Track and Trace code. Middels deze Track and Trace code kunt u uw pakket volgen en wordt u op de hoogte gebracht van de verwachte leverdatum van PostNL. Wellicht is betreffende e-mail onverhoopt in uw spam inbox terecht gekomen. We hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen in onze webshop. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena
Pluspunten
Zeer positief!
Pluspunten
Ik mailde met Mon France met een vraag over een pashmina. Er werd direct een juiste link toegestuurd waarna ik kon bestellen. De volgende dag werd de pashmina bezorgd. Niets dan lof over deze snelle en bekwame service. Dank hiervoor.
Pluspunten
Supersnelle levertijd!
VerbeterpuntenGeen