Pluspunten
Alles was prima in orde.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ging super! Snel geleverd. Prima contact!
Pluspunten
Snelle levering, keurig verpakt, geheel volgens het boekje. Geen minpunten.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit!!
Pluspunten
Duidelijke site
Pluspunten
Correct en duidelijk
Pluspunten
,mooie schoen goede pasvorm
Pluspunten
Goede prijs Snelle (gratis) verzending Goed verpakt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Informatie verstrekking. Manier van inpakken.
VerbeterpuntenOp vrijdag besteld op dinsdag geleverd.
Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij hanteren een levertijd van 1-3 dagen en streven ernaar bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. We begrijpen dat u uw bestelling graag eerder had ontvangen, echter, is onze webshop geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur. Uit onze gegevens blijkt dat u op vrijdag om 21.00 uur besteld heeft. Om die reden hebben wij uw bestelling pas op maandagochtend kunnen verzenden en heeft u deze op dinsdag in ontvangst kunnen nemen. We hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen in onze webshop. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena
Pluspunten
Snel geleverd en een mooie collectie.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel en genoeg informatie per email
Pluspunten
elegante kwaliteitsschoenen, zelfs in wijdte K
Pluspunten
overzichtelijke site, snelle levering
Pluspunten
snelle levering, en een zeer goedkope prijs.
Verbeterpuntende rechter schoen had al een kleine beschadiging toen ik deze kreeg. Dit viel echter niet zo erg op, omdat ze metallic kleurig waren. Maar toch vind ik dit een groot minpunt, aangezien je de schoenen toch nieuw koopt, en voor het bedrag dat je ervoor betaald mag je wel verwachten dat ze heelhuids aankomen.
Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Al onze artikelen gaan door een grondige kwaliteitscontrole, echter, kan een kleine oneffenheid helaas over het hoofd zijn gezien. Natuurlijk mag u een perfect paar schoenen verwachten. Mocht u onverhoopt niet geheel tevreden zijn met uw aankoop, verzoeken wij u vriendelijk direct contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst en zullen dan indien mogelijk een passende oplossing bieden. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Celena
Pluspunten
snelheid van levering
VerbeterpuntenMet de Barleycorn schoenen klopt de schoenmaat niet helemaal met de Europese standaard en de Amerikaanse.
Pluspunten
Ik heb een hele goede service gekregen en dit alles via de chat geregeld!
VerbeterpuntenDe levertijd zou iets sneller kunnen.
Pluspunten
prima updates snelle levering
Verbeterpuntende kleur van schoenen was niet helemaal waar ik op gehoopt had
Pluspunten
Goede snelle service en klantvriendelijk
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt , mooi assortiment en een track en tracé link
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, perfecte staat