Opgehaald bij jumbo, goed verpakt maw rop service
Onder de indruk van de service.
Correcte leverering
Perfect ,snelle levering, schoenen voldoen aan verwachting, top
Communicatie over korte vertraging door storing op website als zeer prettig ervaren
Prettig contact en uitstekende service.
Correcte en snelle service
Snel, mooi en goed verpakt
Snelle en goede levering!
Mooie merken, snelle levering
Heb dure laarzen gekocht, bij thuis komst zaten ze toch niet zo mooi , gebeld om te vragen om te ruilen , ging niet had de doos niet erbij , ik vind dan moet in de winkel gezegd worden , zonder doos mag niet geruild worden
Altijd aparte schoenen, ik slaag er altijd. Nog dezelfde dag werd mijn bestelling keurig geleverd in een mooie tas.
Geweldige schoenen en snelle levering.
Snelle levering!
Duidelijke informatie, pakket was goed verpakt en snel verzonden!
Mooie schoenen en op tijd geleverd
Op tijd bezorgd zo rond de feestdagen en daar netjes over gecommuniceerd. De schoenen in schoenendoos, nog eens netjes verpakt in een omdoos. Al met al een prettige ervaring.
Het bestelde artikel voldoet aan alle verwachtingen en de aandacht voor de verpakking verdiend ook een compliment
Super snel
Doordat de verzendkosten wegvallen ook voor Belgie werd deze aankoop interessant.
Al eerder besteld via de webshop. Prima geregeld.
Snelle levering, goed verpakt en de laarsjes zitten perfect .
Goed ontvangst alleen lang moeten wachten steeds een dag verzet. Heeft meer dan 1 week geduurd
Snelle levering in stevige doos. Wat ik altijd jammer vind is dat je schoenen krijgt die gepast zijn. Hierdoor is het papier rommelig, zit er geen papier meer in de schoenen en oogt het geheel niet als een cadeautje wat je krijgt. Dit is voor mij een reden om schoenen retour te sturen. Zeker als je dure schoenen koopt.