Deze onderneming is zeer klantvriendelijk. Snelle service, keurige verpakking, duidelijke communicatie.
Prima service en leuk verpakt
Returning etc. - everything was very fine!
ik heb er heerlijke boots gekocht
Echt een winkel met veel keus ook in kleine maten
fantastisch, online hoge kwaliteit schoenen die niet overal te koop zijn <3 laccio
zoals het hoort! compliment. keurige verpakking, factuur in een keurige envelop voor herhaling vatbaar met groet, Engelien Calis
Schoenen besteld, na een halve week kreeg ik pas te horen dat ze niet meer aanwezig waren. Andere maat besteld, die pas na een week geleverd werden. Lag niet aan post.nl de schoenen waren pas heel laat bij post.nl afgegeven.
gemakkelijk te bestellen en snelle levering
Voldoet aan mijn verwachting. Alleen 9 dagen onderweg wegens drukte ,volgens post.nl. Diezelfde dag iets besteld via BOL.com, was er na twee dagen. Wel allebei in winkel laten aankomen waarvan de sluitingstijd 18.00 uur is.
Ik heb schoenmaat 35 is lang niet overal te koop maar bij monfrance een ruime keus is de nieuwste trends.
De 28ste nov online laarsjes besteld, nu 9 dec nog niets ontvangen. Drie keer n bericht van post nl. gekregen dat het pakje later wordt afgeleverd. Iedere keer n andere datum en vanaf 6 dec....radiostilte...waar is mijn pakje? Afleveradres; bloenenzaak Vila Vivante op Daalhof. Post nl. zegt af te leven tussen 15.00 uur en 23.00 uur???? Die winkel sluit om 18.00 uur!!!
Snelle levering en mooi verpakt en verwerkt!
Mijn ervaringen zijn dusdanig dat ik 'telkens weer', zoals Willeke Alberti zo mooi zingt, opnieuw hier schoenen koop. Kom maar in mijn schoenenkast kijken!
Van begin tot einde , superrrrrr. Van website( duidelijk en veel keuze) , uitzoeken ,bestellen en leveren, geweldig. Daarbij is alles zeer goed verpakt waardoor er nauwelijks beschadigingen kunnen ontstaan.
bestelling binnen 24 uur op de stoep.een klant er bij uit het westen van het land
Wat een prachtig verzorgde levering