Heel snelle en propere zending
Hele mooie lekker warme laarsjes van goede kwaliteit.Snelle levering.Aanrader
Schoenen zijn erg mooi, verzending ging snel
Prachtige collectie, ook in maat 35. Voor mij één van de weinige schoenwinkels in Nederland waar ik echt hele mooie schoenen kan kopen in mijn maat. Aangezien ik niet echt in de buurt woon, is het fijn dat je online kunt shoppen.
Goede kwaliteit en pasvorm. Mooie laars
Mijn allereerste ervaring bij Monfrance online schoenen kopen is zeer goed bevallen. Snel geleverd, ruime keus, netjes verpakt. Voor herhaling vatbaar
Snelle levering en met zorg. Aantal exemplaren besteld om te passen. Terugbrengen ging zonder moeite.
Jammer van de verzendingskosten als de schoenen niet passen
Klantgericht, duidelijke mail, bestelling snel geleverd, goed verpakt en hele mooie sneaker!
Levering is prima geweest en de laarzen zijn prachtig en van heel goede kwaliteit!!
Super geholpen in de winkel, helaas was mijn maat niet op voorraad, ik zou in januari gebeld worden wanneer de schoen op voorraad was. Deze was uiteindelijk al na 3 weken op voorraad! Ik werd door een nette mevrouw gebeld en geholpen zodat ik ze hierna online kon bestellen omdat ik in zwolle woon.
snelle en goede levering
Kwaliteit van verzending heel goed
Ruilen of terugsturen probleemloos. Bedrag wordt vrijwel direct teruggestort.
Uitstekend!
Eenvoudig bestellen, snel binnen, goede communicatie
Mooie schoenen en je word goed geholpen. In een woord geweldig
Prachtige laarsjes die ik had besteld helaar terug moeten sturen te groot Jammer dat de retourkosten zo hoog zijn Retour op eigen verantwoording dat is vergeleken met andere websites minder
Leuke site duidelijk en snel verstuurd
Ik heb 3 paar schoenen en een tas gekocht, waarvan ik 1 paar heb teruggebracht. Teleurstellend was dat ik een tegoedbon heb gekregen van bijna 200 euro. Ik baal hiervan, want voorlopig heb ik geen schoenen meer nodig deze winter. Bij de webshop van Monfrance kreeg ik mijn geld terug, maar in de winkel niet. Jullie ontmoedigen mensen hiermee om in de winkel te kopen. Volgende keer zou ik eerder in de webshop kopen.
Mooi schoenen en een snelle levering
Mooie schoenen die netjes verpakt waren met nog een presentje erbij ook! Helaas ging de bezorging bij PostNL niet goed. Maar na een fijn overleg met Monfrance is het gelukkig toch goed gekomen.